in ,

Hont Maki Zajnak: mondd, nem akarsz elvonulni egy sarokba és posztolás helyett szégyenkezni néhány hónapocskát?

A publicista szerint Márki-Zay most ugyanazt mondja, amiért a bukott miniszterelnök-jelölt Hontot még Fidesz-bérencnek nevezte.

Közösségi oldalán posztolt arról Márki-Zay Péter, hogy „a Fidesz ebben a rendszerben választáson gyakorlatilag leválthatatlan. Ha valaki azt gondolja, hogy másik programmal vagy másik vezetővel megpróbálva legyőzheti Orbán Viktort, az nemcsak téved, de hazudik is”.

A bukott miniszterelnök-jelölt bejegyzéséhez Hont András kommentált, amelyben úgy fogalmazott, ő hónapok óta ezt mondta, annyival árnyalva, hogy „ha a Fidesznek van egy masszív 60-70 százalékos elutasítottsága a magyar társadalomban, akkor nincs az a választási rendszer és médiastruktúra amelyik megvédené. De nem volt megközelítőleg sem ekkora elutasítottság, sőt, egyenesen nagyobb a támogatottsága, mint az elutasítottsága a kormánynak, ami ilyen ellenzék mellett nem csoda”. 

Ezt mondtam végig az elmúlt hónapokban, és mit csináltál te? Elindultál a választáson, és őrjöngtél, hogy akik azt mondják, hogy az ellenzék nem fog nyerni, azok Fidesz-bérencek”

– jelezte a publicista.

Hont András és Márki-Zay Péter viszonya az elmúlt időszakban nem mondható felhőtlennek. Hont András a kampány során többször is kritikával illette a miniszterelnök-jelölt tevékenységét, aki erre azzal vádolta meg Hontot, hogy „álellenzéki”, és a még a választás után is arra tett utalást, hogy Hont Andrást a Fidesz fizetné.

Mondd, nem akarsz elvonulni egy sarokba és posztolás helyett szégyenkezni néhány hónapocskát?”

– kommentálta Márki-Zay mostani bejegyzését Hont, azzal zárva gondolatmenetét, hogy Márki-Zay Péter „mindenféle szövegeléssel és egymásgyalázással ellentétben” ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Bogár László végre kimondta Orbán Viktorról a lényeget – Íme

Vírusként terjed a videó – A hit ereje: Balog Zoltán arcra adott csókkal békített meg egy román nacionalistát