in ,

Hont András nekiment Vágó Pityunak – Nem, nem vagyok oltásellenes, Vágó Pityu bá’

Szorgalmazom például, hogy legyen oltóanyag a dékás demencia ellen.

Nem, nem vagyok oltásellenes, Pityu bá’. Többször elmondtam, aki komoly kockázatnak tartja a vírust, az oltassa be magát. Azt tudom, hogy a kötelező oltási protokollok nem így születnek.Amúgy tudja-e Vágó úr, hogy Dániában mikor volt a legmagasabb a halálozás az egész járvány idején? Telefonos segítség? Jó, akkor elárulom: idén február-márciusban. Három oltás után, legyengült variáns mellett. És Finnországban? Kérdezze meg bátran a közönséget, de megsúghatom én is: most.

Ugyanis ez egy ilyen műfaj: ha valahová nem jut be a megfelelő szezonban a vírus, akkor oda később fog, tehet ellene bárki bármit. Pontosan úgy, ahogy annakidején jósoltuk a lezárásokkal SZEMBENI érvelésünkkor. Nincsen abban semmi csoda, hogy egy hermetikusan lezárt országba az általános lockdown idején nem kerül be a kórokozó, viszont amikor újraindul a világ, és már nem lehet karanténokkal szórakozni többé, vagy TÉNYLEG kihal az emberiség, akkor még oda is bejut a vírus.

Egyébként messzemenőkig támogatom a vakcinafejlesztéseket, külön szorgalmazom például, hogy legyen oltóanyag a dékás demencia ellen. Csak akkor mi marad Pista bácsi legújabbkori munkásságából? A gondolattól is kiver a kvíz.”

– írja Hont.

 

 

Add tovább!

Huxit: a mindenszo.hu válasza Volner Jánosnak és Kohán Mátyásnak

Szebeni István tévés is kiakadt a nem dolgozó ellenzéki képviselőkön: mondjatok már légyszi olyan munkahelyet, ahová nem kell bejárni!