in ,

Hont András megsemmisítő írása Maki Zajról

Civilek pártja. Nagyon jó

De előtte kéne még szervezni több száz egyeztetést az ellenzéki pártok és civilek között.

 

„Civilek pártja. Nagyon jó. De előtte még kéne egy ütős Facebook-oldal, amelyik a Fidesz médianyomulása ellen tiltakozik. A neve lehetne, mondjuk, Egymillióan a magyar sajtószabadságért. Aztán jó volna, valami trendi, fiatalos klip, amelyikben elrappelik, hogy nem tetszik a rendszer. Továbbá szervezhetnének egy igazán életközeli demonstráció-sorozatot az elviselhetetlen szociális helyzet ellen, teszem azt, Éhségmenet címmel.

Kéne még szervezni egy alternatív köztársaságielnök-választást és több száz egyeztetést az ellenzéki pártok és civilek között – meg népmozgalmat a választási reformért.

A Közös Ország Mozgalom név például olyan jól hangzik. Lehetne pultozni, elfoglalni a tévészékházat és a parlamenti pulpitust. Végül legyen egy előválasztás, de olyan, amelyik a listába nem szól bele, így akik kikapnak, azok fölkerülhetnek rá, és mivel a nyertesek többnyire úgy sem győznek végül, azok jutnak a parlamentbe, akik kikaptak. Ja, és hogy el ne felejtsem: petíciókra is szükség lesz, a pártot pedig hívhatnák úgy, hogy Lehet Más a Politika.”

 

– írja Hont András.

 

 

Add tovább!

Politico: több uniós állam is hasznos haladékot lát Orbán olajembargóval szembeni ellenállásában

Hidvéghi Balázs a BBC-nek: nem fogjuk hagyni, hogy a magyarok fizessék meg a háború árát