in ,

Hont András kegyetlenül beleszállt Magyar Péterbe – Szerinte sem a Fidesztől, sem a DK-tól nem tud leszakítani szavazókat

A Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorában Hont András kőkeményen beleszállt Magyar Péterbe – hívta fel a figyelmet a Mandiner.

– Mondhatja, hogy se Orbán, se Gyurcsány, de hát ő a kvint esszenciája az Orbánnak meg a Gyurcsánynak. Orbán Viktor tartotta el, most pedig a Gyurcsány-nyugdíjasok álommanökene.

– mondta a publicista.

Hont András emellett kiemelte, Magyar Péter a június 9-i EP-választáson saját párttal már biztosan nem fog labdába rúgni, ugyanis ahhoz, hogy egy párt elindulhasson, már akkor be kellet volna jegyezni, amikor a köztársasági elnök kiírta a választás dátumát.

 

Kötelező baloldali panelek
A műsor vendége volt Tóth Máté energiajogász is, aki szerint kérdéses, hogy hol van az a piaci rés, ahova Magyar Péter meg tud érkezni. Ő nem látja ezt, szerinte Magyar csak felmondja azokat a kötelező paneleket, amiket eddig is pufogtatott a baloldal. Szerinte vicces dolog egyáltalán a harmadik út elnevezés is, ugyanis mindenki egyszer csak harmadik útnak nevezi el magát. Példaként hozta Vona Gábort és Jakab Pétert is, mint magukat harmadik útnak tituláló szereplők. és megjegyezte, hogy ezzel Magyar Péter beállt a sorba, és létrehozta a „hatodik harmadik utat”. Az energiajogász nem látja azokat az embereket, akikhez Magyar igazán szólni tudna, szerinte sem a Fidesztől, sem a DK-tól nem tud leszakítani szavazókat.

 

Pityinger László, Dopeman a műsorban elmondta, szerinte a Magyar Péter jelenség egyértelműen a csalódott fideszesekre lő, de szerinte sem tud megszólítani új embereket. A rapper azt gondolja, hogy itt egy olyan srácról van szó, aki éveken át top munkahelyeken ült, most pedig dohos lakásokról szónokol. Dopeman azt is kiemelte, hogy a Magyar Péter jelenségbe belejátszik az ő sértettsége és lelki sérültsége is. Dopeman nem akarja focistafeleségnek titulálni Magyar Pétert, de szerinte nem tudta feldolgozni, hogy volt felesége fontosabb pozíciót töltött be, mint ő.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 
 

 

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Kell nekünk ez a NATO? Elképesztő javaslattal állt elő egy NATO-tag: kötelező magyar sorkatonasággal rettentenék el Oroszországot

Olyat művelt a forint, hogy akciófilm lehetne belőle