in , ,

Honnan van erre pénze? Oszt’ mibű’? Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke

Erre van pénz

A Metropol értesülései szerint az amerikai milliárdosok – és a Soros-birodalom – egyik kedvenc helyén, New Yorktól autóval alig 50 percre, Connecticutban vett magának álomvillát a magyar „dollárbaloldalt” amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid.

Korányi, aki a legutóbbi időkig havi közel 1 millió forintért barátjának, Karácsony Gergelynek a tanácsadója is volt, közvetlen közelről dirigálta a legutóbbi választási kampányt előbb Karácsonyt, aztán Márki-Zayt irányítva és pénzelve – olvasható a Metropol cikkében. Ahogy azt maga Márki-Zay vallotta be, Korányi az Action for Democracy nevű, Soros Györgyhöz köthető szervezet „fedőtisztjeként” irányított és finanszírozott.

 

Bajnai Gordon korábbi munkatársa, többféle Soros Györgyhöz köthető szervezet munkatársa és vezetője korábban New Yorkban lakott egy luxuslakásban, de ahogy azt szűkebb körben gyakran kifejtette, az amerikai metropolisnál biztonságosabb, „élhetőbb”, tisztább levegőjű villára vágyott.

 

 

 

 

 

Nem véletlenül eshetett a választása Connecticutra, ami az USA-n belül a Soros-birodalom egyik központjának számít.

Itt van a dollármilliárdokat mozgató kirendeltsége a Soros Fundnak, a spekuláns legnagyobb kockázati tőkealapjának, ami mostanában leginkább az európai energiaválság vámszedőjeként a gáziparba fektet be.

Korábban itt rendezkedett be egy hatalmas birtokon Soros György stratégiai főnöke, Stanley Druckenmiller is, akivel együtt küldték padlóra az angol fontot.

Beszédes, hogy itt, Connecticutban található az a két irányítószám, ahonnan évről évre a legtöbb adóbevételt regisztrálja az USA adóhivatala. Ráadásul ide nem érnek el a nem egyszer Soros-pénzen üzemeltetett woke-mozgalom gyakran agresszív megnyilvánulásai sem. Connecticut milliomosnegyedeit az FBI minden évben az Egyesült Államok legbiztonságosabb települései közé sorolja.
Érdemes egy pillantást vetni a luxusvillák hirdetéseire és az árakra Connecticutban.

 

 

 

 

Korányi ezzel az ingatlanvásárlással lényegileg beiratkozott az amerikai elitbe. A jól fizető Soros-birodalomnak köszönhetően most közel 2 millió dollárért, vagyis úgy 800 millió forintért vett magának villát a milliárdos több fontos emberének a közelében.

A Metropol információ szerint ez a luxusvilla lesz a magyar dollárbaloldal vezetőjének, Soros György rezidensének új otthona Connecticutban.

 

 

 

 

(magyarnemzet.hu, metropol.hu)

 

  

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Azoknak, akik törpéznek: Orbán Viktor 174 cm magas, Macron 173 cm, Scholz 170 cm – Gyurcsány egy igazi rongyember

Milyen államcsőd??? Hatalmas siker az új magyar állampapír: három nap alatt mintegy négyszázötven milliárd forintért vásároltak belőle a magyarok (VIDEÓ!)