in ,

Homonnay Gergellyel nem kell foglalkozni – Ignorálni kell, hiszen ő egy senki, a társadalom szemete

Nem kell vele foglalkozni

Van a közéletnek az a legalja szintje, amivel már tényleg nem érdemes többet foglalkozni.

Sok ilyen politikust fel tudnánk sorolni, akivel nem kell foglalkozni, de mégis írunk róla, mert pl. az illető parlamenti képviselő, ezért hát sajnos mondandója meghatározó, hiszen meghatározó körülmények között hangzik el az is, ha csak böfög egyet.

Homonnay Gergely viszont más kategória. Ő a legalja. A legnagyobb szerencse vele kapcsolatban, hogy ez a nyomorult senki nem szaporodik. Ha szerencsének van, hamarosan elviszi az AIDS. Kb. ennyi haszna van a társadalom számára. Semmi. A gyűlölet megtestesítője, a gyűlölködés, a provokálás, és a gyalázkodás, a társadalom megosztásának igazi példaképe.

Ezért bármit mond, bárki szemlézi őt, nem kell vele foglalkozni, nem lényeges, hogy mit mond, ő se nem képviselő, meg úgy általában egy nagy senki. Ő attól boldog, ha foglalkoznak vele, főleg, ha a jobboldal reagál a provokációira.

Ezért figyelmen kívül kell hagyni, mit mond, mert teljesen jelentéktelen figura valójában. Mi emeljük őt fel, amikor foglalkozunk vele.

Most is csak azért foglalkoztunk vele, hogy kijelentsük, ő egy jelentéktelen senki, egy közönséges gazember, a társadalom szemete, hulladéka, csőcseléke.

Ennyi.

A macskáját pedig ideje lenne az állatvédőknek elvennie tőle, mert kínozza szerencsétlent.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

És akkor a 175 cm magas Jakab Péter köpcösnek nevezte a 174 cm magas Orbán Viktort

Mostantól Orbán Viktor a legrégebb óta hatalmon lévő európai vezető