in ,

Hollik kimondta a lényeget: Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll (videó)

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Dobrev Klára DK-s európai parlamenti (EP-) képviselő a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Dobrev Klára DK-s európai parlamenti (EP-) képviselő a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll. A fideszes politikus pénteken a Facebookra feltöltött videójában úgy fogalmazott, fordult a kocka, végre van elegendő vakcinánk, és Magyarország megkezdte az oltóanyagok felhalmozását.

Hangsúlyozta, hogy hamarosan másfél évre elegendő vakcina áll majd rendelkezésre, ráadásul jövőre elérhetővé válik a magyar gyártású oltóanyag is, ezért döntött úgy a kormány, hogy a továbbiakban a brüsszeli vakcinabeszerzésben nem kíván részt venni.

 

Dobrev Klára a gyógyszergyártó multik zsoldjában áll❗

Dobrev Klára a gyógyszergyártó multik zsoldjában áll❗

Mindannyian emlékszünk, mi volt a baloldal politikája 2010 előtt. Kiárúsították az országot a külföldi multiknak és pénzintézeteknek, tönkretették a magyar ipart.

Akkor se, és most sem jelent semmit a magyar nemzeti szuverenitás Dobrev Klárának, hiszen most épp azt támadja a DK “miniszterelnök-jelölt-jelöltje”, hogy nem hagyunk ott további 120 milliárd forintot külföldi gyógyszergyártó multiknál, holott bőven elégséges vakcina áll rendelkezésre Magyarországon.

Kibújt a szög a zsákból: A DK most is a nagyvállalatokat képviseli a magyar emberek helyett. Úgy tűnik, hogy Gyurcsányné Dobrev Klára pedig boldogan gondol vissza a 2010 előtti rablóprivatizációra. Nem hibáztatom, ők jól jártak vele, csak az országot vitték csődbe!

Részletek a videóban 👇🏻

Közzétette: Hollik István – 2021. május 21., péntek

 

 

 

Amint kiderült, hogy nem kívánunk 120 milliárd forintot adni külföldi gyógyszergyártó multiknak, a baloldal azonnal felhördült és támadásba lendült

– jegyezte meg a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint a támadás élére Gyurcsány Ferenc felesége állt.

Ezzel viszont ismét kibújt a szög a zsákból: Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll. Úgy látszik, hogy folytatódik az a jól ismert régi baloldali politika, ami a magyar emberek helyett azonnal a külföldi nagyvállalatok mellé áll

– mondta Hollik István.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Philip: kullancsnapozó, fülbemászóliget, katicakalandpark, hangyakorzó, csótánypromenád

Válaszd a hazait! Hazai termékek vásárlására ösztönöz Schanda Tamás államtitkár (Videó!)