in ,

Hollik István: Cseh Katalinék fizessék vissza az uniós forrásokat! Videó

A KORMÁNYPÁRTI POLITIKUS SZERINT AZ EP-KÉPVISELŐ ÜGYE KORRUPCIÓS BOTRÁNY

 

„Ma kiderült, Cseh Katalin EP-képviselő céges ügye nemcsak a baloldali kétszínűség iskolapéldája, hanem korrupciós botrány is” – fogalmazott Hollik István azzal kapcsolatban, hogy fény derült a Cseh család trükkös uniós beszerzésére.

A Fidesz továbbra is nyomatékosan azt kéri, hogy a Momentum európai parlamenti képviselőjének, Cseh Katalinnak a családi cégei fizessék vissza a jogosulatlanul elnyert uniós forrásokat – mondta Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója videóüzenetében. Hollik István úgy fogalmazott, ami történt, egyszerre kétszínűség és korrupciós botrány.

 

Íme a videó:

❗ Ez teljesen elképesztő ❗
Ma kiderült: Cseh Katalin nemcsak kétszínű, hanem korrupt is!
Részletek a videóban 👇

Közzétette: Hollik István – 2021. július 28., szerda

 

 

 

– Kétszínű, mert miközben a pártja, a Momentum ezerrel kampányolt az olimpia ellen, Cseh Katalinék cége éppen az olimpiára hivatkozva nyert el uniós forrásokat, most pedig egy durva korrupció is körvonalazódik – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Kiemelte, úgy tűnik, hogy már létezett és a Cseh család cégcsoportjának tulajdonában is volt az a technológia, aminek a kifejlesztésére Cseh Katalinék cége uniós pénzt nyert.

– Azaz olyan technológia kifejlesztésére használtak fel uniós forrásokat, ami nekik már rég megvolt, magyarul érdemi munka nélkül egyszerűen lenyúlták az uniós forrásokat – jelentette ki Hollik István.

– Hát mi ez, ha nem egyértelmű és súlyos visszaélés? – kérdezte a kormánypárti politikus.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Kocsis Máté: Ügyes-trükkös ez a Katka – A baloldal meg a sajtója lapít

      Agyhalál – Maki Zaj gödöllői fórumára 4 darab öregasszony volt ma kíváncsi