in , ,

Hogy világos legyen mindenkinek: Trump: 232, Biden: 227. Ez a jelenlegi állás

Aki mást állít, hazudik.

Csak röviden:

mivel számos államban nincs végeredmény a brutális csalások miatt, ami miatt Trump ügyvédi csapata pereket indított, semmiképpen nincs Bidennek 306 elektori szavazata. Eredmény pedig amúgy is akkor lesz decemberben, amikor szavazásra kerül a sor, hivatalosan. 

Tehát ahol kérdéses az eredmény, ott nincs fix eredmény, még előrejelezhető sem,  a többi államban van előrejelzés, éppen ezért a jelenlegi biztos eredmény a követekező:

Trump: 232.

Biden: 227.

 

ARIC CHEN™️ on Twitter: "Here is a more accurate map showing the current political reality of the election. President @realDonaldTrump is leading with 232 Votes, Biden has 227. Last updated 11/11/2020, 10:30AM (

 

Tehát jelenleg a térkép így néz ki. Aki mást állít: HAZUDIK. Nagyot hazudik! És félrevezeti a közvéleményt! Aki azt állítja, Biden már az új elnök: hazudik! Aki azt állítja, Biden vezet: hazudik!

Hazudik a CNN, a BBC, a naponta Biden seggét nyaló szeretlekmagyarorszag.hu, a 444, a HVG, az RTL Klub, az ATV, a 24.hu, az index.hu, a telex.hu, és a többi hulladék libernyák média.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

Már megint a magyarok! Magyar fejlesztésű találmány segíthet megoldani az orvosok túlterheltségét a koronavírus alatt

Ilyenkor hol vannak a hatóságok? A képen látható ganyé, büntetőkategóriás álhírekkel hergel és pánikot kelt – Ez az ellenzéki járványkezelés