in ,

Hivatalos: Kunhalmi Ágnes súlyos fóbiában szenved! Mutatjuk a részleteket

Döbbenetes

Egészen döbbenetes adatok kerültek nyilvánosságra Kunhalmi Ágnesről. Kiderült róla valami, amin még a saját választói is megdöbbentek. Fóbiás. Súlyosan fóbiás.

 

A fóbia neve: Orbanofóbia, azaz Victoritis undoritis. A jelek szerint a képviselőnő állapota súlyos, előrehaladott állapotban van.

Kösz, Orbán! - Bádog - Bayer Zsolt blogja

A fóbia leírása (esetleírások)

Ha például a beteg sétál az utcán, és egy kőbe elbotlik, a fóbiás beteg általában felkiált: „Szemét Orbán!”.  Tipikus példa, hogy amikor egy párt tagjai a saját pártja ellen tüntetnek, akkor a beteg felkiált: „Fideszbérencek!”. Szintén tipikus eset, hogy vihar idején, szélvihar esetén képes a beteg felordítani: „Na tudtam, Orbán erejű szél!”.

 

A beteg kezelése

Először is, biztosítsuk a beteget szolidaritásunkról, hogy vele vagyunk, vigyázunk rá, majd közöljük vele, hogy mi nem vagyunk fideszbérencek. A beteg lábát polcoljuk fel, a beteget takarjuk be! FIGYELEM: kerüljük a narancssárga takarót! Ugyanis az súlyos rohamot válthat ki a páciensnél.
Próbáljuk a beteg figyelmét elterelni a politikáról, és Orbánról. Nézessünk vele filmeket, mozifilmet, de ügyeljünk, hogy a filmben ne szerepeljen Viktor nevű szereplő, és lehetőség szerint a narancssárga színeket is kerüljük, legjobb, ha levesszük a tv színét fekete-fehérre. Miután a beteg megnyugodott, hívjuk a pszichiátriát, és várjuk meg amíg a kiérkező szakemberek a betegre fel nem teszik a „muszájdzsekit”. Ezt követően a beteget elszállítják egy biztonságos, ablak nélküli helyiségbe, ahol majd hosszú kezelés vár rá.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd be a barátaiddal is!

A mindenszo.hu nyílt levele Vidnyánszky Tábornoknak: tartson ki, a végletekig! Videó

Pilhál sommás véleménye az MSZP-s zárt osztályról!