in ,

HIVATALOS – Hadházy közvetett módon, de gyilkos! – Meg­halt az idős ember, akit Had­házy meg­hur­colt

Meg­halt az az idős szek­szárdi férfi, aki­nek 70 ezer fo­rin­tos nyug­dí­ját havi 23 ezer fo­rint­tal ter­hel­ték meg, mi­u­tán Had­házy Ákos LMP-s társ­el­nök jogi útra te­relt egy in­gat­lan­ügyet.

Meg­halt az idős ember, akit Had­házy meg­hur­colt

A Magyar Időknek korábban az idős ember jogi képviselője arról számolt be, hogy Hadházy Ákos LMP-s társelnök először eltartási szerződést akart kötni szomszédjával, a szekszárdi Bartina utcai házban lakó idős férfival, ám az idős férfi elutasította az ajánlatot. Az ügyről a Ripost is cikkezett.

Hadházy ekkor feleségével felújították a háromlakásos – ebből kettő Hadházyéké – ház tetőszerkezetét, papíron több mint két és fél millió forintért. Tartottak egy lakógyűlést, és úgy határoztak, hogy a tulajdoni hányad arányában a nyugdíjas embernek ki kell fizetnie a rá eső félmillió forint körüli részt.

Az idős férfi képviselőjének elmondása szerint ezt a férfi nem tudta teljesíteni, Hadházy pedig azonnal jogi útra terelte az ügyet. Az eljárás végén a szomszéd 70 ezer forintos nyugdíját havi 23 ezer forinttal terhelték meg, amivel szinte lehetetlen helyzetbe hozták. A férfi napokkal ezelőtt kórházba került, ahol a Híradó.hu értesülése szerint elhunyt.

Hadházy Ákos a napokban újra előkerült ügyet úgy kommentálta Facebook oldalán, hogy azzal az ő lejáratására törnek. Azt állítja, hogy eltartási szerződést kötöttek volna az idős férfival, ám azt az utolsó pillanatban az egyik lánya megakadályozta.
(ripost.hu)

Felhívás – Bayer Zsolt Facebook oldalát is ellepték a libsi trollok – Így tudunk segíteni!!

A kancellár igazat ad Lázárnak – Kurz: vannak problémák, amiről beszélni kell