in ,

Hivatalos: ez a polgármester gyűlöli a magyarokat – Nímandmüller szerint erőltetett magyarkodás van hazánkban – Beszólt a vidékieknek is – Videó

A Gyurcsány-párt politikusa szerint „vidéken egy sor olyan szociokulturális miliő létezik, amiben az antiszemitizmusnak lényegi tradíciói vannak”.

A Gyurcsány-párt politikusa szerint „vidéken egy sor olyan szociokulturális miliő létezik, amiben az antiszemitizmusnak lényegi tradíciói vannak”.

 

VIDEÓ:

 

A hetedik kerületi polgármester a Hírklikk Mélyvíz című műsorának vendége volt, ahol arról az antiszemita tettről beszélt, ami a Dohány utcai zsinagógát érte. Véleménye szerint félő, hogy a választási eredmények ismeretében – értve ezalatt, hogy a Mi Hazánk a parlamentbe jutott – az általánosan érzékelhető probléma kezelése még távolabbra csúszik, a folyamatos „nemzeti magyarkodás” pedig csak mélyíti a konfliktust.

A DK politikusa elmondta azt is: bár vidéken sokféle gondolkodású ember él,

az egészen biztos, hogy vidéken egy sor olyan szociokulturális miliő létezik, amiben az antiszemitizmusnak lényegi tradíciói vannak”
– fogalmazott, hozzátéve, hogy ezek a tradíciók szerinte a II. világháború előtti időkig nyúlnak vissza. Niedermüller szerint az „állandó, erőltetett magyarkodás” végül mindig oda vezet, hogy azt nézzük, „ki a magyar és ki a zsidó”.

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Osztrák támogatás a magyaroknak! Vilimsky: még több Orbán kellene az EU-ba!

      Végre valaki felvállalja! Kiléptetné Magyarországot az EU-ból Volner János pártja