in ,

Hivatalos: A HVG.HU egy pöcegödör

Álhírt terjesztettek az állami bérlakásokról

Mindenszo.hu kommentár: Az ellenzék és az ellenzéki sajtó vádolja folyton hazug propagandával a kormányt! Nos, ha nekünk hazugságot kellene leírnunk, akkor nem működtetnénk a Minden Szót! Ellenben pontosan azt követi el az ellenzék és a sajtója, amivel a kormányt, és a jobboldali híroldalakat megvádolják! Tényleg el kell ezt a HVG-s hazugságot tűrnünk???? Nem hinnénk…

 


Álhírt terjeszt a hvg.hu – közölte a Miniszterelnökség. A balliberális internetes lap hétfő reggel azt írta, a kormány vissza akarja venni a világörökségi helyszíneken fekvő, és a műemléki védelem alatt álló állami ingatlanokat. A tárca cáfolata ellenére ellenzéki politikusok azzal vádolták a kormányt, hogy ki akarja lakoltatni a bérlőket. A Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta: a kormány soha nem támogatott a cikkben szereplő javaslatot.

Öt ellenzéki polgármesterjelölt tartott hétfő délben közös sajtótájékoztatót Budapesten. Az ellenzéki politikusok állítása szerint a kormány ki akarja lakoltatni a világörökségi helyszínen fekvő és a műemléki védelem alatt álló állami lakások bérlőit.

Csakhogy a polgármesterjelöltek egy olyan cikkre hivatkoztak, amelyet a Miniszterelnökség már órákkal korábban cáfolt. A Jobbikos Z. Kárpát Dániel időben tájékozódott.

Nagyon örülök annak, hogy a kormány végre egyszer időben reagálva azt tette az asztalra, hogy végülis hasonló tervekkel nem rendelkezik. – mondta Z. Kárpát Dániel.

A HVG hétfő reggel írt arról, hogy a kormány visszavenne bérházakat a bérlőiktől. A cikk szerint a Miniszterelnökség már dolgozik is az erről szóló tervezeten. Az internetes portál szerint ezzel kifejezetten a világörökségi területen fekvő, illetve a műemléki épületekben lévő bérlakásokból tehetnék ki a bérlőket.

A Miniszterelnökség felhívta a figyelmet arra is: a cikk megjelenése előtt a lap meg sem kereste a tárcát.

(hirtv.hu)

Itt a lehetőség Botka leváltására! Nemesi Pál – Az ember, aki legyőzheti Botka Lászlót

Akcióban az ellenzék! Így kampányol az ellenzék Szentendrén! Rombolnak és tombolnak! Képek!