in , ,

Hivatalos: a főpolgármesteri hivatal csak egy kifizetőhely, ahol szabadon lehet lopni

Méghogy a Fidesz lop!

Méghogy a Fidesz lop! Mást sem hallunk a balliberális médiából, a libsi pártoktól, és a szektás szavazóiktól. Lop a Zorbán meg a Mészáros Lőrinc, a Lölö. Igaz, hogy az összes közbeszerzések 7%-át sem szerzi meg Mészáros Lőrinc, de azért övé az ország…hát persze. Nem mellesleg közvetlenül 25 ezer embernek ad munkát, közvetetten 100 ezernek!
A valóság nem zavarja a balliberális oldalt. Sosem zavarta. Igaz, hogy 9 ezer milliárd forintról 17 ezer milliárdra növekedett Magyarország teljes vagyona az elmúlt 10 évben, de az „Zorbán lop”. Aztán ahol tényleg lopnak, arról persze nem beszélnek. Mindjárt itt van a főpolgármesteri hivatal, ami konkrétan már egy libsi kifizetőhely. Azért van 41 tanácsadó, és 4 főpolgármesterhelyettes, mert mindenkinek ki kell tömni a zsebét. Azért kellett 1 millió eurót adnia Sorosnak a fővárosnak, mert azt is el lehet majd lopni: mint a Magyar Nemzet cikkéből kiderül: el is lopták. De nem baj: továbbra is a Zorbán a hibás, meg a Lölö.

Már csak lelkileg is nagyon nehéz lehet balliberális szavazónak lenni. Közben akikre meg szavaztak, azok a szavazóik kárára (is) szétlopják a fővárost.

A kör bezárult.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Ez látványos! Nézegessen hallgatásba burkolódzó Gy. Németh Erzsébetet – Videó

Igen látványos! Ezt tette Szentendrével az ellenzék – Íme