in , ,

Hivatalos: 1%-on az MSZP – Röhögjünk együtt rajtuk – Videó

MSZP

Igen, tényleg. Tényleg 1%-on az MSZP.

Az MSZP színeváltozása: először vala az MDP, a Magyar Dolgozók Pártja. A Magyar Dolgozók Pártja sztálinista irányvonalat követő kommunista párt volt Magyarországon 1948 és 1956 között, amely 1948. június 12-én alakult a Szociáldemokrata Párt erőszakos felszámolásával és a Magyar Kommunista Pártba történő beolvasztásával

Aztán lettek MSZMP: 
A Magyar Szocialista Munkáspárt marxista–leninista párt volt Magyar Népköztársaságban, amely a Szovjetunió támogatásával és felügyeletével egypártrendszer keretében, állampártként gyakorolta kizárólagosan a hatalmat 1956 novembere és 1989 októbere között.

 

Aztán lettek MSZP:

A Magyar Szocialista Párt (röviden: MSZP)  1989 óta van jelen az Országgyűlésben. A párt 1989. november 21-én alakult az akkori állampárt, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) volt tagjaiból.

 

Aztán lettek DK:

A Demokratikus Koalíció 2011-ben alakult szociálliberális, Európa-párti magyarországi párt. A Magyar Szocialista Pártból Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök vezetésével távozó politikusok, illetve az őket körülvevő szellemi holdudvar hozták létre. Magát nyugatos, polgári balközépként határozza meg.

Na, most az van, kedves elvtársak, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában.  A DK és az MSZP együtt nem oké, ezért hát az egyik fel lesz számolva. A felszámolóbiztos az MSZP jelenlegi vezetése, a nyertes a DK, és Gyurcsány Ferenc.

No, ezért van 1%-on az MSZP.

30 év, és egy elbaszott Rendszerváltoztatás kellett hozzá. Azért elbaszott, mert ezek még köztünk vannak, a közéletben. A gyurcsány-féléknek már rég a csöpögő csapot kéne hallgatnia egy priccsen.

 

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Tüntetés tüntetők nélkül – Nem értik. Nem akarják érteni, hogy a politika eredendően nem civakodás, nem balhé, nem színpadi ripacskodás és nem gyűlöletkeltés

Szabó Tímea náci karlendítéssel védené a fákat – Hol vannak a tiltakozók?