in ,

Hatalmas troll! Bohár Dani hihetetlenül kiakasztotta Havas Henriket – Azóta is tombol – Videó

Havas Henrik: Bohár elvtárs egy szerencsétlen idióta

Havas „tanár úr” Henrik beszámolt arról, hogyan hívta fel őt Bohár Dániel.

A Heti Hetes egykori sztárjai már nem szeretnek szerepelni, ha Márki-Zay mondatairól kérdezik őket – írtuk nem is olyan rég. Most a történetet a másik oldaláról is megismerhetjük. Havas „tanár úr” Henrik beszámolt arról, hogyan hívta fel őt Bohár:

„Hétfőn délelőtt csörgött a telefon – azt hittem, rosszul hallok – egy teljesen normális férfi hang beleszólt, vagy inkább ilyen fiatalember hangja: »Jó napot kívánok, én Bohár Dániel vagyok!« Csak így néztem, mondom: »Tessék?« Mondom: »jó számot hívott?« Asszondja, hogy igen. Mondom: »De biztos, tudja, hogy én ki vagyok?« Asszondja igen. És mondom, miből gondolja, hogy én magával szóba állok?

Asszondja, hát a PestiTV… Hát mondom, erről van szó!
[…] És ez a szerencsétlen idióta […] ez a Bohár elvtárs ez aztán próbálkozott a Farkasházyval, a Gálvölgyivel, a Hernádi Jucival is, tehát akikkel együtt voltunk a Heti Hetesben. Mindegyik lecsapta a telefont. Nem kell lecsapni, egy-két higgadt mondatot kell mondani. Tehát, az az irány, Bohár polgártárs!”

Íme a videó:

(mandiner.hu)

Add tovább!

A sátánista Tóta W. vallásellenes fröcsögését saját olvasói sem tolerálták – Megjöttek az olvasói kommentek

Az EU-nak bizonyos körökben semmi tekintélye! Ismét megalázták von der Leyent – Az ugandai külügyér levegőnek nézte (Videó)