in ,

Hatalmas pofon a baloldalnak – Szegeden hozza létre elektromos, európai autógyárát a BYD. Egy friss felmérés szerint a szegediek 85%-a támogatja a beruházást

Akkumulátor zavar az ellenzéki fejekben

Szegeden hozza létre elektromos, európai autógyárát a BYD. Egy friss felmérés szerint a szegediek 85%-a támogatja a beruházást.

A tanár tüntetések mellett az elmúlt időszak legfőbb balos kormánybuktató projektjébe tartozott minden, ami akkumulátor, minden, ami elektromos meghajtású. Ne legyen, ne itt legyen, de ott se, nem adnak bért, elveszik a magyarok munkáját, stb.
Észrevételem!

Szeged polgármestere ELLENZÉKI, úgy hívják az urat, hogy Botka László, aki 2017-ben az MSZP miniszterelnök-jelöltje is volt néhány hónapig. Ha ő teljes mellszélességgel kiáll az elektromos jövő mellett és ebben a szegediek 85%-a partner, abból két dolog következik.
Először is az, hogy az MSZP-ből 2019-ben kilépett polgármestert ellenőrizni kellene, hogy stikában nem lépett-e be a Fideszbe?

Másodszor, ha a válasz nem, akkor viszont az ellenzéki oldalon lenne sürgős egyeztetésre szükség a kormánybuktatási stratégiájuk mikéntjéről.

Segítek! Vagy támogatják, vagy nem az akkumulátoros, elektromos jövőt. A hol így, hol úgy káoszában rendet kellene tenni a liberális és balos fejekben a miheztartás végett.
Annál is inkább, mert elektromos autó akkumulátor nélkül olyan, mint a konflis ló nélkül, ha úgy tetszik a ló konfliktus nélkül, noha ez utóbbinak belátom, hogy semmi értelme.
De a hol ilyen, hol olyan ellenzéki magatartásnak még annyi se. A ,,zöld” átállást ne akarják vörösnek láttatni, elég volt az a szegfűs időszakuk éjsötét fénykorában.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Donald Trump a közösségi médiában mondott köszönetet Orbán Viktor miniszterelnöknek

Bohár Dániel rántja le a leplet a 444-ről és a Telexről – Annyira sok a pénzük, hogy ezek Vietnámban nyaralnak