in ,

Hatalmas ellenzéki, és nemzetközi sivalkodás lesz! A pártoktól és a bankoktól is elvon a kormány!

Most éppen azon gondolkodnak, milyen legyen az egységes sivalkodás!

Sakk-matt! 

Gulyás Gergely szombaton bejelentette, hogy egy több mint ezermilliárd (!) forintos alapot hoznak létre a járvány elleni védekezésre. Az alapba bekerül a pártok állami támogatásának 50%-a, és bizony a bankokat is 55 milliárd befizetésére kötelezik!

Már fogalmazza a csicska ellenzék a közös tiltakozás szövegét, mert a románokkal ellentétben mi nem az IMF-től vettünk fel kölcsönt, amibe később majd újra belerokkan az ország. Még nincsenek azonnali válaszreakciók, mert egyelőre fingjuk sincs, hogy mit reagáljanak ellenzékék: ha azt mondják, hogy felháborító a pártok állami támogatásának elvonása, akkor a magyarok ellen fogalmazzák meg sirámaikat, ha helyeslik, akkor bizony a kormány döntését helyeslik! Ugyanez vonatkozik a bankokkal kapcsolatos kötelezettségekre is!
Epekedve várjuk, hogy az ellenzék mit fog kitalálni, amit majd megfuttatnak a The New York Timesban, a Politicoban, és a Bildben is. Aztán jön újra az ORF, meg a többi szar.
Megszólal majd a Freedom House, az Amnesty International, a Helsinki bizottság, az Európai Bizottság, a LIBE, Von der Leyen, meg a többi ócska OSF-hoz tartozó csicska NGO. Tordai Bence, Jakab Péter, Gyurcsány, meg a trampi bolgár neje, egyelőre (szombaton) még hallgat. Ki kell találni ugyanis közös a forgatókönyvet, amivel majd televinnyogják a világot.
Mi mindenesetre hozunk egy kávét, és élvezzük a műsort…

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Orbán Viktor: 500 ezer forintnyi pluszjuttatást kap minden egészségügyi dolgozó – videó

Bréking! Terrortámadás Franciaországban! Több halott