in ,

Hát ez nagyon lenn van, csávókám! Akkor sem szavaznánk rád, ha gyűlölnénk Orbán Viktort

A sértegetés világbajnoka

Íme! Íme ő! A fotón látható illető, a kanadai állampolgárságot is felvevő amerikai ügynök, aki a zámolyi romákkal menekült anno a tengeren túlra, 7 gyermekével. 

Közösségi oldala arról híres, hogy válogatott sértéseket tölt rá fel. Szidalmazza a fideszeseket, a vidékieket, a rezsicsökkentéssel egyetértőket, gyalázkodik az illegális bevándorlást elutasítókon.

És ha ezzel őt szembesítik, azaz pl. kap egy üveg trágyát és gombát ajándékba egy vidéki fórumon, akkor még neki áll feljebb, és tovább gyalázkodik.

A fickó teljesen őrült. Rosszabb mint számos ellenzéki képviselő, pedig az nem kis teljesítmény.

Őrült tekintete, messianisztikus nárcizmusa, határtalan beképzeltsége a legvisszataszítóbb politikusok közé „emelte” (süllyesztette). Napi beszólásai már csak attól érdekesek, hogy korábbi gyalázkodásaira rá tud tenni még egy lapáttal, és így be tud újra kerülni a tévébe.

Ez az ürge bolond. Félbolond, vagy teljesen. Őrült tekintete reméljük senkit sem sarkall arra, hogy erre a gazemberre szavazzon jövőre. Mi akkor sem szavaznánk Márki-Zay Péterre, ha gyűlölnénk Orbán Viktort. De Orbán Viktort az elmúlt évszázad legnagyobb formátumú politikusának, államférfijének tartjuk.

Erről ennyit.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Vegyen példát Völnerről – Cseh Katalin korrupciógyanús ügye során a képviselő asszony nem ajánlotta fel lemondását

Nem stadion – Komoly fejlesztéseket hajtottak végre a temesvári, a gyulai és a békéscsabai kórházban