in ,

Hamis, agymosó felmérésekkel hülyíti az embereket a Publicus és a Median

Tény, hogy minden közvéleménykutató húz valahova

Az ugyan igaz, hogy minden közvéleménykutató tartozik valamelyik politikai oldalhoz, de nem mindegy, hogy tudományos eredményeken keresztül működik-e az adott közvéleménykutató, vagy direkt aljas politikai manipulációra használják őket?

Pl. a valahova “húzást” úgy lehet észrevenni, hogy egy adott témában kérdezi az embereket, a megfelelő módon. Ebben semmi különös nincs, teljesen normális, és a felmérés végén közlik az eredményeket.

Azonban van legalább két hatalmas közvélemény-manipulátor, akiknek a vezetőit már láthattuk a Hír Tv-ben is, a baloldal páholyban. Ők Pulai András, és Závecz Tibor. Pulai arról híres, hogy a vitapartnerével szemben folytatott beszélgetések során FOLYAMATOSAN és szemrebbenés nélkül képes hazudni! Pulairól már többször is írtunk ezzel most nem fárasztjuk olvasóinkat. Na, most képzeljék el, hogy a Pulainak van egy közvéleménykutató cége, az a neve, hogy Publicus.

Ő Pulai, ha valakinek nem ugrana be a neve:

 

Egyébként Pulai már annyit hazudott a Hír Tv-ben, hogy úgy kirúgták onnan egy idő után, mint macskát szarni. Závecz most valami nagy háttérmunkát folytat a kormányváltás érdekében, ő azért nem szerepel a Hír Tv-ben. Záveczről még annyit érdemes tudni, hogy ő egy igazi Karácsony Gergely csicska, hű seggnyalója a főpolgármesternek, ezen seggnyalói kvalitásait már többször megmutatta a Hír Tv stúdiójában.

Most, hogy Závecz valahol a háttérben ügyködik, előhozták a Mediant, aki előszeretettel szoktak a Fideszt túlmérni, néha 60% fölé is, hogy utána megírhassák öles betükkel a választásokhoz közeledvén: “BEZUHANT A FIDESZ!” , meg “FÉLMILLIÓ SZAVAZÓT VESZÍTETT A FIDESZ!”. Tipikus Median módszer: túlméred a kormányt, utána meg hatalmas esésről hazudozol.

Na, most összemérte a két közvéleménykutató, hogy milyen nagyon vezet az ellenzéki összefosás…igen, ezt láttuk Szerencsen: elvertük Bíró Lászlót, mint szódás a lovát. Pedig nem is egy jobbos körzetről volt szó! Ha, és amennyiben az ellenzéki összefogás vezetne, Bíró Lászlónak nyernie kellett volna Koncz Zsófiával szemben. Nem nyert.

Lebecsülni természetesen nem kell ezt a nemzetközi baloldal által finanszírozott hazai baloldalt, ezért kell a saját szavazóinkat mozgósítani, és akkor 2022-ben a földbe döngöljük a baloldalt!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nyílt levél D. Tóth Krisztának – A család az család

Meggondoltuk magunkat: be kellett volna engedni Hadházyt a Covid osztályra: maszk nélkül