in

Hálás köszönet a magyar nőknek, hogy kiálltak, küzdöttek hazánkért itthon és az Európai Parlamentben is!

A mindenszo.hu ezúttal is szeretné megköszönni a nőknek az áldozatos, harcos kiállásukat hazánkért

Nélkülük nem sikerült volna. Ők voltak azok, akik a legnehezebb pillanatokban is, férfiakat meghazudtoló erővel és energiával mentek előre, kérlelhetetlenül az elmúlt 8 évben és most a választási kampányban is.

Nagyon kemény választási kampány volt.
Hatalmas pénzekkel fenekedtek ellenünk külföldről, megszámlálhatatlanul váltották át Soros milliárdjait fröcsögő gyűlöletté a liberális oldalon.

A liberális média mindent megtett, hogy Orbán Viktor elveszítse a választásokat. Mi itt a nemzeti oldalon viszont mindent megtettünk azért, hogy elhárítsuk a veszélyt. Nem jött össze a horror koalíció.
Valóban sorsdöntő országgyűlési választáson vagyunk túl. Sokan még fel sem fogták, mi történt.
Kegyelmi és egyben törékeny pillanatoknak vagyunk most tanúi, mert milliók örülnek, de az irányított média által befolyásolt emberek százezrei viszont fortyognak, hatalmas dühvel.
Fontos napok következnek.

Visszatérve a kegyetlen kampányra. A magyar nők, ha érzik a veszélyt, ma is úgy küzdenek mint anno az egri vár hősei. Ez nem túlzás. Most nem forró szurkot kellett a török nyakába önteni, de szinte majdnem.

Köszönjük a nőknek fantasztikus kiállásukat hazánkért! Mindent kockáztattak. Sokszor fizikai épségüket is.  Családanyák váltak hazát védő oroszlánokká a kampányban.  Az online és a valódi világban is valódi fenyegetettségnek voltak kitéve, nap, mint nap. Köszönjük, hogy kibírták és nem adták fel!

  • Köszönet Morvai Krisztinának, hogy a párthűséget félretéve mindig, minden pillanatban a haza sorsát tekintette a legfontosabbnak és nem egy szélkakas párt kapzsi érdekeit.
  • Köszönet Járóka Líviának, hogy az EP Parlamentben küzd értünk.
  • Köszönjük Gál Kingának, hogy a liberális idegőrlő brüsszeli gyűlöletet mindig elhárítja és küzd a magyarok igazságáért ott az Európai Parlamentben
  • Köszönjük a hazai, nemzeti oldalon álló újságíró kolleganőknek is az állhatatos munkájukat. A pestisracok.hu, a Magyar Idők munkatársainak, akiket nem egyszer ért inzultus, de mégis kitartottak mindvégig. A teljesség igénye nélkül köszönjük a 888 munkatársainak is, hogy részt vettek ebben a küzdelemben.

És végül, köszönet azoknak a száz és százezreknek, akik családfenntartás,  munka, gyereknevelés, házimunka mellett is fáradhatatlanul részt vettek a kampányban, vállalva annak minden lelki traumáját.  Idősek, fiatalok, családanyák, nagyszülők: mindenkinek hála!

Végezetül, de nem utolsósorban személyesen szeretnénk köszönetet mondani Jurák Katának, aki  újságírói tevékenységével megállás nélkül, harcos amazonként állt ki hazánkért!
Örök hála! Nélküled nem sikerült volna…

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Anulut kellett volna az ellenzéknek miniszterelnöknek jelölnie – Ennél az ellenzéki kuplerájnál még Anulu is jobb

Fegyőr Bandi fenyegetőzik – Üldözni fogja Orbánt minden percben