in ,

Hajós András is nekiesett a választóknak, majd Kamu Gerit dicsérte – Csak nehogy úgy járjon, mint Gyurcsánnyal 2006-ban

Hajós András könnyen felejt

Mindenszo.hu kommentár: mielőtt kedves olvasóink nekiesnek ennek a sajtószemlének, Hajós Andrással kapcsolatban emlékezzenek vissza 2006-ra. Amikor a mi Bandink a Böszme kapcsán kiállt a Hír Tv kamerái elé, és azt kérte Gyurcsánytól, hogy mondjon le. Hajós mint az elefánt: nehezen tanul, de könnyen felejt. Most ismét ugyanazok valagát nyalja, akiktől azt kérte 2006-ban, hogy takarodjanak a hatalomból.

A mi Hajósunk már csak ilyen. Valahol sajnáljuk őt. Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy a “szemét” Orbántól mennyi kedvezményt kapott Hajós és családja. Lehetne mit keresgélni, tuti.

 

 

 


Hajós András: A magyar választók olyanok, mint egy abuzált gyermek vagy egy bántalmazott asszony.

„Amilyen bajt Orbán Viktor és a Fidesz okozott ennek az országnak, az egy kormányváltással nem oldható meg” – véli a zenész.

Hajós András korábban nyíltan támogatta Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát, úgy gondolja, másképp látja a dolgokat, mint a szavazók többsége. Az előadóművész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában először Novák Katalin államfőnek jelöléséről beszélt. Hajós úgy fogalmazott, ebben az esetben nagyobb változást nem lát, mint ha Áder János leborotválná a bajszát. Szerinte a köztársasági elnöki intézmény egy tollá lett alacsonyítva az utóbbi időben, most ez lehet, hogy „egy hangos toll lesz” – fogalmazott.

Úgy véli, nem meglepő, hogy a miniszterelnök ugyanabból a körből választ, a pártcsalád az pártcsalád. Számára meglepőbb volt az, ahogy ezt bejelentette, hogy ezt magához vonta.

Orbán Viktor még a látszatát sem tartotta meg annak, hogy ez valamilyen demokratikus intézmény akar majd lenni

– jegyezte meg.

Karácsony nem bukott el – véli határozottan Hajós András

„Karácsony Gergely mögé 4-5 éve akkor álltam be, amikor még ő sem állt maga mögött” – fogalmazott, hozzátéve: a szimpátiája nem üzleti vagy valamilyen mélyebb, emberi kapcsolaton alapul, ő indulatmentesen és nyugodtan figyeli a politikát, úgy gondolja, tisztábban látja a dolgokat, mint a szavazók többsége.

Hajós szerint a magyar választóknak az egyik legfőbb problémája az az ellentmondás, hogy egyszerre akarnak erőt, miközben utálják az erőt és az erőszakot.

Egy erőszakos rendszer uralkodik most a választókon, a magyar választók pedig olyanok, mint egy abuzált gyermek vagy egy bántalmazott asszony

– miközben felháborodnak azon, ami velük történik, talán észre sem veszik, és az erő ellenében egy ellenerőt akarnak állítani – mondta, hozzátéve, hogy szerinte nem ez a megoldás.

Karácsony Gergely államférfiúi nagyságáról

A főpolgármester visszalépésével kapcsolatban azt mondta, túl van értékelve a közvélemény-kutatások szerepe, egy politikai aktornak nem számokat kell néznie. Karácsony Gergely úgy döntött, hogy nem megy a számok és a szél ellenében, ez Hajós számára egy emberi nagyságról tesz tanúbizonyságot, ugyanis a főpolgármester képes belátni, hogy ebben a helyzetben most nem ő kell, és hátrébb lép.

Hajós úgy fogalmazott, nem szereti azt a helyzetet, ami előállt, neki Márki-Zay Péter első megnyilvánulásai csalódást okoztak. Szerinte a jelölt egy háborús politikát vállal fel, a faltörő kos szerepét játssza.

Amilyen bajt a Fidesz gondolkodása ennek az országnak okozott, az egy kormányváltással nem oldható meg,

lett egy közhangulat, amit pusztán egy váltás nem fog lemondani, csak a választók tudják lebontani” – hangsúlyozta.

Bárki, csak ne Orbán

Arra a kérdésre, hogy beszáll-e a kampányba, annyit mondott: „nem hiszem”. Viszont ha úgy adódik, valószínű, hogy Márki-Zayra fog szavazni, hiszen nem szeretné, hogy Orbán vezesse az országot. Ugyanakkor azt is megjegyezte, az is lehet, hogy a Kétfarkú Kutya Pártra szavaz.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Váratlan bejelentést tett Orbán Viktor: októberi szinten rögzítik a lakossági jelzáloghitelek kamatait – Videó

Agyhalál – A Kaltenbach Jenci még mindig nem húzott el nyugdíjba, helyette belerúg Novák Katalinba