in ,

Hahó, Budapestiek! Íme Gergely hatalmas baklövése

Végre véget ért a home office

Végre véget ért a home office. Így Felhévizy Félixnek is be kellett mennie a régen látott munkahelyére. Ezúttal autóval indult el.

Bár ne tette volna!

A szerkesztőség épülete Budapest egyik legforgalmasabb útján található, ahol rendre közlekedési dugók nehezítik az autósok életét. De most már, hála a főpolgármester úr bombasztikus, zseniális ötletének, az eddig mondjuk részben járhatatlan út, most már szinte teljesen járhatatlanná vált. Karácsony ugyanis kerékpárutakat (!) festett fel a főváros legterheltebb útszakaszaira, jelentős mértékben csökkentve ezzel a teljesen indokolatlan döntéssel az autósok mozgásterét.

Felvévizy Félix nagyon szeret biciklizni. Igaz amolyan régimódi kerékpárosnak tekinthető, hiszen túrák, kirándulások és nyaralások során szokott csupán felpattanni a kétkerekű járgányára, élvezve a kikapcsolódásnak ezt a formáját is. Hiszen csodás élmény a Balaton partján kiépített remek kerékpárúton tekerni és közben a jó levegőt beszippantva, a káprázatos magyar tájakban gyönyörködni. De még csak véletlenül sem balesetveszélyesen, benzingőzben, centikre az autósoktól, kockáztatva a saját és más emberek testi épségét!

Immár egyértelmű: a mi Gergelyünk nagyon nincs a helyzet magaslatán – bosszankodott a hírlapíró, miközben arra gondolt reménykedve, hogy az alkalmatlan főpolgármester rémálomszerű regnálása csupán pünkösdi királyság lesz.

(Felhévizy Félix, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Háromgyerekes pesti doktornő a nemzet hőse, neki is köszönhetjük, hogy így megúsztuk a koronavírus-járványt

Nem stadion – Egy hét alatt 650 lélegeztetőgép érkezett!