in , ,

Hahó, baloldali szavazók! Kommunista leszámolásba kezdtek a baloldali polgármesterek

Számotokra ez rendben van?

A “Csegevarás” pólóban szaladgáló kis hülye belpesti fiataloknak fingjuk sincs, milyen volt a kommunista diktatúra, a Kádár vagy a Rákosi rendszer. Az idősebbek viszont jól tudják.

Most kapunk egy kis ízelítőt ismét abból, hogy milyenek is voltak azok a “régi, szép idők”.
Bemutatunk pár példát, milyen egy igazi, bosszúálló baloldali polgármester, aki  gyönyörűen fel tudja idézni azokat a “fantasztikus” régi, “szép időket”.

 

Kommunista kiváltságok – Oltás baloldali polgármestereknek, jogtalanul, soron kívül

László Imre, Újbuda polgármestere, valamint Hiesz György, Gyöngyös polgármestere jogtalanul, törvénytelenül, bűncselekménybe illően jutottak hozzá, soron kívül a Covid elleni oltáshoz. Következmény nincs, természetesen egyik polgármester sem mondott még le. Nem is fog. Ezek ilyenek.

 

Politikai leszámolás, tisztogatás – Politikai okokból azonnal kirúgta az antiszemita Baranyi Krisztina az egyik új SZFE tanárt

A FERENCVÁROSI PINCESZÍNHÁZ IGAZGATÓJA FŐÁLLÁSÚ OKTATÓNAK SZERZŐDÖTT A VIDNYÁNSZKY-FÉLE SZFE-RE. Soós Péter munkaviszonyát a szerződésszegés miatt azonnali hatályú felmondással megszüntettem. – írja az antiszemita Baranyi Krisztina Facebook oldalán. Ez bizony durva, politikai alapú leszámolás, tisztogatás.

 

Fenyegetés, megfélemlítés – Pikó megfenyegette a háziorvosokat

Segítséget nem, csak szerződésük felmondásával való fenyegetést kaptak a háziorvosok Pikó Andrástól. Józsefváros balliberális polgármesterének kioktató és fenyegető levelén felháborodtak a háziorvosok, akik bocsánatkérést várnak a kerület vezetőjétől.

 

 

És ez még csak a kezdet. Ha hatalomra kerülnek 2022-ben, ezt a kommunista tempót kiterjesztik országos szintre. Mit szólnak vajon a baloldali szavazók? Rendben van ez szerintük? Miért ilyen nagy a hallgatás?

 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Lázadnak Pikó ellen a háziorvosok! A polgármester megfenyegette az orvosokat. Óriási a botrány

      Sneider Tonyó szerint Jakab Péter Torgyán sorsára jut – Úgy legyen!