in ,

Hadházy ló**sza, Varjú elvtárs mentelmi joga, Czeglédy bűnözői és a kispesti tolvaj banda

Vannak itt érdekességek…

Sajnos semmit sem számít, hogy mekkora csürhe, bunkó, primitív, és csaló az ellenzék, szavaznak rájuk. Főleg Budapesten. No meg a nagyvárosokban. Aztán meg vannak sértődve, ha proli csürhének hívjuk a szavazóikat. Nézzük meg mit művelt Hadházy a parlamentben: “Lónak a faszát” táblával rohangált a padsorok között. Igazi ellenzéki program. Majd vesztegetésért és választási csalás miatt felfüggesztik Varjú László elvtárs mentelmi jogát: lehet, hogy megy a böribe. Aztán a pestisracok.hu kinyomozta, hogy a bűnöző Czeglédyt cigánybűnözők, konkrét cigánybűnözők, volt elítéltek támogatták a kampányban, majd rendezett nekik egy csodálatos bulit, ahol Czeglédy megígérte,hogy nektek most jön “öt év nyugalom”.

 

Ez jutott nekünk, ez jutott Magyarországnak. Ilyen az ellenzék. Sajnos erre van vevő szavazóréteg: nézzük csak meg a budapesti, és a nagyvárosi eredményeket. Persze, persze, mi megvizsgáltuk, a Borkai ügy mindent vitt az online térben, csak ezzel foglalkoztak, és főként azért szavaztak az ellenzékre, EZ EGY KIMUTATHATÓ TÉNY, de attól még az is tény marad, hogy az ellenzéki szavazók egy részét (ezt is megírtuk) a bűnöző ellenzéki életvitel NEM ZAVARJA. Miközben Győrött Borkai veszített 1 hét alatt 20%-ot a támogatottságából, a Kispesti, és a Budaörsi ellenzék még növelni is tudta előnyét. A Borkai-hatás és az Orbán-gyűlölet mindent vitt. Köszönjük ellenzéki média, köszönjük hvg, 24.hu, RTL Klub, index.hu, 444! Szép munka volt, uszítani azt tudtok!

Ezen kellene elgondolkodni, meg a médiamanipuláción, azon, hogy egy választás előtt újra és újra lejáratják a jobboldalt (manipulációval és hazugságokkal), és ha kell, megismétlik bármikor az október 13. előtt kampányt a közösségi média, és azok bekapcsolt algoritmusainak támogatásával. Ez a legnagyobb veszély.

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Válasz a HVG-nek : Ömlenek a mémek Hadházyról

Gyorsabb reagálást várunk el a kormánypárti képviselőktől a kretén ellenzékkel szemben! Legközelebb Németh Szilárd teperje földre Hadházyt