in ,

Ha valaki lemaradt volna tegnap – A balos forradalom a rossz idő miatt idén is elmaradt. :D

Lemondta a Közös Ország Mozgalom az október 23-i Kossuth téri tüntetést.

Gulyás Marxi Közös Ország Mozgalmát most az időjárást késztette meghátrálásra. Az érdeklődés hiányában elmaradó „forradalmat” a feltűnési mániás aktivista a rossz idővel indokolta.

A várható időjárási körülmények, a piros riasztás miatt elmarad a Közös Ország Mozgalom által 2017. október 23-án, 16:30-kor a Kossuth térre szervezett tüntetés – írták ki a demokrata éterbe.

Az időjárás olyan külső körülmény, amivel bár számolhatunk, de nem változtathatjuk meg. A mai napon az OMSZ piros riasztást adott ki a rendezvény idejére, ami azt jelenti, hogy a résztvevők testi épségét kockáztatnánk a tüntetés megtartásával, amit semmiképpen sem vállalhatunk fel, ezért a résztvevőkkel egyeztetve a rendezvény törlése mellett döntöttünk” – kamuzták be.

Az igazi hazafiak természetesen nem tüntetnek, hanem megemlékeznek az októberi eseményekről és az 1956-os forradalomról. A kommunisták viszont az AVÓ-s gyilkosokról emlékeznek meg.
(Oláh Gellért, 888.hu)

Megújulnak az iskolák, mert a kormány ugye mindent „szétlop”

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője: „az MSZP EP-képviselőjének álláspontja összeegyeztethetetlen a rendszerváltozás utáni demokratikus jogállam alapértékeivel.”