in , ,

Ha lenne ma SZDSZ, Nagy Ervin már rég tagja lenne – Nagy Ervin magas lóról beszél

Nagy Ervin el van tévedve

Nagy Ervin úgy el van tévedve, mint még soha.

A magát színésznek tartó politikai aktivista egyébként az Orbán-kormány alatt lett ismert, mert főszerepet kapott a Kincsem c. igencsak sikeres filmben.

Nagy Ervin a sok-sok milliós gázsit úgy „hálálta” meg, hogy a semmiből hirtelen felkapott színész páros lábbal szállt bele Orbán Viktorba és kormányába, ergo azokat köpte szemen, akiknek karrierjét köszönheti. Láttunk már ilyet, nem egyszer, nem kétszer. A szebb időket is látott Szakács Árpád (jelenleg eltévedt a politika ösvényén és a mai napig ott imbolyog) bravúrosan megírta a Magyar Nemzet hasábjain, hogy kiket, miket és minek pénzelt az Orbán-kormány: olyan libsiket, akik az Orbán-kormány bukásán dolgoztak / dolgoznak.

Ennek egy mintapéldánya Nagy Ervin. Az állam csöcsén eltartott áruló.

 

Nagy Ervin az a fajta: 

  • aki előbb fest a pofájára ukrán zászlót, mint magyart
  • aki lenézi saját népét és más országokat helyez előrébb
  • aki rögtön belépne az SZDSZ-be, ha ma létezne a már kinyúvadt párt
  • aki, ha hátat fordítasz neki, rögtön beléd vágná a „kést”  (képletesen értve természetesen, ezalatt azt értjük, hogy a csávóban nem lehet megbízni és azonnal elárulna.)

 

A történelem ismeri ezeket a figurákat: Szerető Szabolcs, Dévényi István és a többi azon ex-Magyar Nemzetes újságíró, akik a G-nap alkalmával Simicska oldalára álltak Orbán Viktorral szemben.

Ezeket a figurákat árulóknak hívják.

Ezt a típust ki kell rekeszteni a közéletből, mert még a végén a fejünkre nőnek és ők rekesztenek ki minket, nemzetieket.

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Varga Judit tisztázta a helyzetet: hiába az EP próbálkozása, nem téma a magyar uniós elnökség elvétele

Nincs megállás! Pilhál Tamás is becsicskította Nagy Ervint! – Nagyon jó a műsor!