in ,

Ha ez a fogalmatlan barom lesz Magyarország miniszterelnöke, akkor meg is érdemeljük – Videó

Nincs mit magyarázni

Teljesen felesleges bemutatni, hogy ki ez az ember. Mindenki tudja.

Megsértett már mindenkit, minden társadalmi csoportot. Hazudott már ezret, és 260-szor cáfolta meg már saját magát. Teljesen értelmetlen elemezni a csávót: elmebeteg pszichopata.

A legnagyobb szégyen, hogy ennek a csávónak ESÉLYE van nyerni! Nem hiszitek? Nézzetek a támogatottsági adatokra! Pár % különbség van a két nagy politikai tömb között. Hogy lehet ez? Még mindig fogjuk a médiára? Hiszen ott is elég jól teljesít már a jobboldal, de továbbra is fogjuk a médiára, hogy ennyi támogatója van a Mosléknak?

Keressük az okokat? Kell egyáltalán keresni az okokat? Kell bármit is keresni azok után, hogy ez a csávó mit művelt a közéletben, és a biztos szavazók kb. 45%-a még mindig támogatja a baloldalt? Ha nem Maki Zaj a miniszterelnök-jelölt, hanem mondjuk az állatkert egyik majmára teszünk öltönyt, talán még 45% fölé is menne a baloldal támogatottsága! Ha egy zsák szart indítanánk az ellenék miniszterelnök-jelöltjének, ezek azt is megszavaznák.

Na de mit lehet tenni egy ilyen tragikus helyzetben? Elmagyarázni minden bizonytalan szavazónak, hogy a meccs nem lejátszott, és megkérni, hogy menjen, szavazzon és népszavazzon, és húzza be az IKSZET a FIDESZ mellé!

Ennyit tehetünk, de ezt meg kell tennünk!

Ezt a választást meg kell nyernünk!

 

Videó:

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Üzent Tarlósnak – Kálmán Szolga szerint a csúnya Zorbán elzavarta a CEU-t Budapestől – Ezzel csak az a baj, hogy nem igaz!

Pápai Joci: „Öröm látni azt, hogy végre jó irányba halad az ország”