in , ,

Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy 15 éve

A nagyobbik kormányzópárt közleményében azt írja: Dobrevék 15 éve már bizonyították, hogy nem csak a fenyegetésig képesek elmenni.

A Fidesz közleményben reagált Dobrev Klára nyilatkozatára, amelyben többek között olyan állításokat fogalmazott meg, miszerint intézményről intézményre fogják felállítani azokat a kádereket, akik ma nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Válaszul a nagyobbik kormányzópárt közleményében azt írta:

„Gyurcsányék naponta fenyegetik mindazokat, akik nekik nem tetszenek. Fenyegetik a kormánytisztviselőket, hivatali tisztviselőket, rendőröket, bírókat, ügyészeket, újságírókat azzal, hogy ha a baloldal hatalomra jutna, akkor eltakarítanák őket. A közleményben hangsúlyozzák, hogy Dobrevék nem csak a fenyegetésig képesek elmenni,

15 évvel ezelőtt, az őszödi beszéd kiszivárgása után vízágyúval, lovasrohammal, gumibottal és lövedékkel támadtak az emberekre,

és erőszakkal próbálták elhallgattatni mindazokat, akik nem kértek a Gyurcsány-kormányból.

„Márpedig a magyarok többsége ma sem kér Gyurcsányból és a bábjaiból. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” – olvasható a közleményben.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Ennyit tud az ellenzék – Tatabányán megszűnhet az Összefogás frakció