in , ,

Gyurcsányék 4 milliárd dollárt mentettek ki Indonéziába?

Szaftos kis történet

Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.
Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró–Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére.

Magyarország Indonéziában a legnagyobb befektetők között szerepel, megelőzve számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország a befektető, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bűnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetőknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem őt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire.

Itt a Dobrev-családot ismerik igazán.


Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés.
Egy olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza a pénzt.

 

Ahol mindig lesznek régi barátok.

A Garvox Enterprises megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében, 6 milliárd tonna szénkészlettel. A szenet vasúton, közúton eljuttatják az erőműbe, ahol áramot állítanak elő, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api-i kikötőig juttatják és eladják a szabadpiacon.

Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is.
A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetőknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró-klán eddigi indonéziai befektetéseinek az értéke egy milliárd dollár.

A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak, amely kórházprivatizációval foglalkozik. Leghírhedtebb tettük az egri kórház esete, és sajnos sok másik kórházunk is. A veszteség itt is a magyar állam, azaz a mi nyakunkba maradt.

Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa a Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik.

Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása révén gigantikus állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni. Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget.

Magyarországon minderről soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlősek. A legbefolyásosabb lapok büszkén számolnak be Apró elvtársnő és Gyurcsány elvtárs üzleteiről.

Remélem, most tisztább lett a kép, miért jutott Magyarország lejtőre? Az államadósságot kifizetni, vagy a hitelfelvételt lefékezni, hogy ne zuhanjon még jobban a leejtőn az ország, ez ma már lehetetlen.

Ma már azok a szomszédos országok is jobban állnak, mint mi, ahol hozzánk képest sokkal rosszabb volt a helyzet. Az uniós csatlakozás idején a csatlakozni szándékozó országok közül Szlovéniával az első-második helyen álltunk. Miért süllyedt ekkorát az ország? Mert olyanok irányították, akik a gazdasághoz abszolút nem értettek. Ráadásul loptak és sajnos lopnak, mint a pocok!

Szégyen a képükön a vastagbőr miatt soha nem jelenik meg!

Forrás: Nemzeti Hírhálón megjelent írás alapján

Emlékeztető: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.”  (Alekszander Szolzsenyicin)

(sokkaljobb.hu)

Oszd meg Te is, jusson el a hír mindenkihez!

Pusztító mém jött Jakabról – Napi balfék: Petike mai menüje

Orbán: Brüsszel ne emelje az energiaárakat! Videó