in ,

Gyöngyösi Márton: „Stratégiai partner, Oroszország, Kína és az arab országok mellett Magyarország elmélyítse a külkapcsolati és külgazdasági kapcsolatokat a rokon népekkel, Törökországgal, Iránnal, Kazahsztánnal, Azerbajdzsánnal és más belső-ázsiai országokkal”

Ezt mondta korábban Gyöngyösi

Az árulásnak és a semmilyennek levésnek legjobb példája Gyöngyösi Márton, aki egyik nap még az oroszok seggnyalója, másnap az EU hátsójába fúrja be érdes nyelvét.

 

Gyöngyösi Márton szerint a „Lé határozza meg a tudatot”, Gyöngyösi a 180 fokos fordulatok és az elvtelenség legnagyobb világbajnoka.

 

Íme, nézzük, miről van szó:

 

Gyöngyösi Márton 2023

„Gyöngyösi Márton március 15-én azt mondta, hogy szerinte Orbán Viktor célja egyértelmű: »ő ki akarja vezetni Magyarországot Európából, és az orosz érdekszférába akarja sorolni hazánkat«.

 

Gyöngyösi Márton 2010

2010. május 26-i parlamenti jegyzőkönyvbe, ahol ugyancsak Gyöngyösi Márton így fogalmaz: »Csak akkor igaz, hogy egyedül vagyunk az európai népek tengerében, ha nem akarjuk tudomásul venni, hogy rossz irányban tájékozódunk, a hátunk mögött ugyanis ott áll egy több száz milliós turáni nemzetközösség, amely ránk testvérként tekint. Ezért tartjuk fontosnak azt, hogy a stratégiai partner, Oroszország, Kína és az arab országok mellett Magyarország elmélyítse a külkapcsolati és külgazdasági kapcsolatokat a rokon népekkel, Törökországgal, Iránnal, Kazahsztánnal, Azerbajdzsánnal és más belső-ázsiai országokkal.«

 

 

 

Na, és innentől kezdve teljesen lényegtelen miről hadovál ez a gazember.

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Bayer Zsolt laudációja Szilágyi Ákosról, egy igazi hazafiról

Ezt érdemes végignézni! “Ne hazudjanak, ez a legfontosabb üzenetünk” – A Mikszáth-díj kitüntetettjeit kérdezte Varga Ádám – Videó