in ,

Gyilkos indulatok Vadainál – Hiába fenyegetőzik, Ruandázik, úgyis sírás lesz a vége – Videó

Most éppen a Ruandai népirtásra utalt a képviselőnő

Két kamuvideó és hullaház meglátogatása / lefilmezése között most a verbális agresszióban éli ki magát a baloldal. A „Ki tud nagyobbat fenyegetni?” c. színjáték zajlik jelenleg az ellenzéknél.

Gyurcsány egyszemélyes női testőre (míg mások szerint felsz*pója), a magát amazonnak mutató, vöröshajú démon keménynek látszik, de valójában csak egy bőgőmasina. 

Fenyegetni szívesen fenyeget Vadai, azonban a verbális erőszakot mutogató elvtársnő elődei a fizikai tettektől sem riadtak meg (Lenin-fiúk). Vadai most „Ruandázott” egyet.

 

A vadhajtasok.hu így fogalmaz:

Vadai lemészárolná a jobboldali újságírókat Ruanda mintájára.

Az MTVA vezető szerkesztője, Bende Balázs egy belpolitikai elemzésével jelentkezett, amiben arról beszél, hogy Magyarország „élen jár az oltásokkal, ezt mindenki elismeri, talán a hazai baloldalt kivéve, ami hónapok óda akadályozza a védekezést oltásellenes kampányával. (…) És ha eljön annak az ideje, vagyis a kormány intézkedéseinek és az egészségügyi dolgozóknak köszönhetően elmúlik a közvetlen veszély, a Gyurcsányéktól a szélsőséges Jobbikig nyálkaként nyúló szivárványkoalíciónak minden egyes, az életmentést akadályozó propagandájuk miatt elvesztett életért vagy egészségért felelősséget kell vállalnia”.

Ezt írta meg cikkben a 444.hu, a Facebook-posztjuknál pedig felbukkant a DK-s Vadai Ágnes, aki a képen látható hozzászólást írta a poszt alá.

„Az ilyen, hazugsággal gyűlöletet keltő propagandisták Ruandában a végén elnyerték méltó büntetésüket. Lásd még: náci és észak-koreai agymosás” – írta Vadai. – írja a vadhajtasok.hu


 

Mi ez, ha nem gyilkos indulat? Mi ez, ha nem a másként gondolkodók fenyegetése, amolyan fegyőri mintára?

Persze Vadai korántsem olyan kemény, mint amilyennek látszik. Valójában porlik, mint a keménynek tűnő kóbór-kutyakaki az 51-es út szélén.

 

Így sírdogál Vadai, amikor biztonsági őrökkel kerül szembe. Íme a videó:

 

Itt is sír a Vadai a legjobban:

 

 

 

 

Hiába mutatkozik hát Vadai egy kemény amazonnak, valójában ő nem más, mint egy sírdogáló, picsogó kis senki, aki néha képviselőnek, néha pedig kemény kutyakakinak érzi magát, az 51-es út szélén.

Tudják, ahogy Bayer Zsolt szokta volt mondani: a pöcében mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ausztriában járatja le Magyarországot – Megszólalt egy osztrák lapban a ragyás, hungarofób Tóth Krisztina: Magyarország mérgező ország

Ebből nem fognak megélni a magyarok – A baloldal politikája kimerül a kormánypárti politikusok és jobboldali újságírók fenyegetésében