in , , ,

Guruló dollárok – Tisztelt hatóságok! Mikor kattan a bilincs végre valakin?

Kezdünk türelmetlenek lenni

Nem először és nem utoljára kell csalódjunk a magyar igazságszolgáltatásban. No, nem úgy, ahogy azt Brüsszel gondolja, hanem máshogy egy kicsit.

 

Itt van a Kispesti Gajda trió botránya: kattant a bilincs? Nem kattant! Miért nem kattant? Nem tudjuk, csupán annyi vált bizonyossá, hogy a Fideszes Dódity Gabriellát hurcolták meg, ami teljesen érthetetlen, hiszen ő csak az igazat mondta a Gajda-botrányról. 50 órányi anyaga van a botrányról a Hír Tv-nek és a hatóságok nem vittek el senkit! Nem vitték el Lacknert, nem vitték el Krinyót és nem vitték el Gajdát! Miért nem?

 

Aztán itt van ez a Városháza ügy. Mióta kiderült már ez a botrány is, nyomozgatnak, nyomozgatnak kicsit, aztán bilincs még mindig sehol. De Budaházyt azért meg lehet hurcolni, tönkre lehet tenni egy ártatlan ember életét évtizedekre. Ott bezzeg kattan a bilincs.

 

Most meg itt van a guruló dollár balhé! 3 milliárd forintról van szó! Külföldi beavatkozásról van szó! Totális jogsértésekre, lopásokra, csalásokra derült fény! És sehol, semmi! Se politikai, se jogi következménye nincs még mindig semminek! Korányin sincs bilincs, meg Maki Zajon sem..de miért is nem? Miért nem működik az igazságszolgáltatás Magyarországon, ha balliberális politikus az érintett egy durva bűncselekményben? Miért nem? Kihez tartozik a magyar jogrendszer? Ki irányítja azt valójában? Melyik országból? Jó lenne választ kapni, de csak maró kérdéseink maradtak.

Újra és újra csak csalódunk.

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Bravó! Németország gyakorlatilag védtelen maradt! Botrány: a német hadseregnek két napra elegendő lőszere maradt egy háborús konfliktus esetére

Így néz ki most a Blaha! Egyetlen fotón Kamu Geri teljes munkássága