in , ,

Guruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előtt

Kettejük német tartózkodása után pár nappal, február 24-én érkeztek az első pénzek az ellenzékhez + Mindenszo.hu kommentár

A Magyar Nemzet megszerezte Korányi Dávid hivatalos külföldi utazásainak listáját. Kiderült, hogy az Action for Democracy vezetője és Soros György fia az NGO első magyarországi átutalása előtt egy helyen tartózkodtak.

Korányi utazási listájából az is kiderült, hogy 2022. február 18. és 20. között jelen volt a Münchenben megrendezett Security Conference elnevezésű biztonságpolitikai fórumon. Márki-Zay Péter pedig 2022. február 21-én posztolta, hogy Németországba látogat, a megemlített két városból az egyik pedig éppen München, ahol egy nappal korábban bizonyíthatóan Korányi is tartózkodott. A német tartózkodás után pár nappal, február 24-én érkezett az első amerikai utalás az ellenzékhez.

(mandiner.hu)


 

Mindenszo.hu kommentár: egyelőre nem látjuk a letartóztatásokat, nem látjuk a nemzetközi sajtóvisszhangot és nagyjából semmit nem látunk, semmi hivatalos nem történik. Miért is nem???? Korányi valami nemzetközileg védett személy, mint a Gyurcsány?


 

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőket

Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust