in , ,

A kígyóvállú Gulyás Mártont a magyar nagykövet tette helyre – Teljesen beégett a hülyegyerek

Gulyás Márton, az óriási ellenzéki bukta után drámai kamu-visszavonulást tartott

Gulyás Márton, az óriási ellenzéki bukta után drámai kamu-visszavonulást tartott, de várható volt, hogy a kórosan exhibicionista, jóemberkedő forradalmár nem sokáig bírja szereplés nélkül. A reflektorfénybe egy amszterdami konferencián ült be, ahol Magyarországot mocskolta, de pechjére váratlanul megjelent a magyar nagykövet, és a haladók alternatív világát ellensúlyozva, a valóságról beszélt.

Gulyás a lebukását követően a vlogján magyarázkodott, hogy mit is csinált ő tulajdonképpen a holland továbbképzésen.

 

Ebből kiderült, hogy a kétévente megtartott Act for Democracy nevű, nyilvánvalóan liberális továbbképző konferencián vendégeskedett a holland fővárosban. A konferencia jellegét könnyen belőhetjük az alapján, hogy az eddig minden egyes projektjével – a tanulmányait is beleértve – csúfosan megbukott és azokat lehetőség szerint agyonhallgató Gulyás Márton volt a magyarországi vendég. Gulyás beszámolójából megtudhatjuk, hogy ezen a bizonyára csodálatosan progresszív rendezvényen váratlanul megjelent Dr. Kocsis András, Magyarország holland nagykövete is, aki megvédte hazánkat az összegyűlt sorosista, liberális publikum előtt.

A nagykövet kikérte magának Magyarország és a magyar választási rendszer szidalmazását, és elmondta, hogy például az Egyesült Királyságban honos, többségi választási rendszerben a Fidesz nem csak a 67 százalékát kapta volna meg a rendelkezésre álló mandátumoknak, hanem azok 85 százalékát.

De elmondta azt is, hogy a választási rendszerünket a Velencei Bizottság is megvizsgálta, amely azt rendben találta. A nagykövet ezt követően a moderátorhoz fordult, akitől számon kérte, hogy ő már lassan 6 éve Hollandiában dolgozik nagykövetként, de még sosem hallotta, hogy Magyarország ne tartozna Európához – ahogy az vélhetően az agymosó, liberális tréningen elhangozhatott. És Kocsis felhívta a figyelmet arra is, hogy nyitva kéne tartani a dialógust, és hanyagolni „ezeket az arrogáns állításokat”.

 

Gulyás Mártont is kellemetlenül érinthette, hogy felbukkant egy avatott személy, így a magyarellenes, liberális lózungok nem élvezhettek teljes monopóliumot a rendezvényen a Magyarországról elhangzó szövegekben. A nagykövet előtti lebukása miatt kénytelen volt nyilvánosságra hozni a dolgot Gulyás, azonban nem a teljes beszélgetést tette közzé, hogy kiderüljön, mi mindennel mocskolta Magyarországot a külföldi hallgatóságnak.

forrás: Origo

(Pestisracok.hu)

Orbán Viktort Milosevicshez hasonlította az ordibáló Puzsér Róbert – Huth Puzsér vita

HATALMAS SIKER! – Nincs párja a magyar női kajaknégyesnek: Ismét megnyerték az Európa-bajnokságot