in ,

Gulyás Gergely nekiment a szektás DK-s Oláh Lajosnak – Gulyás Gergely: Oláh Lajos hazudozik, és ehhez kegyeletsértést társít

HEGEDŰS LÓRÁNT REFORMÁTUS PÜSPÖKRŐL EMLÉKEZIK MA MEG A MINISZTER

– Oláh Lajos kérése máris teljesült, ugyanis nem a Horthy Miklós Társaság rendezvényén beszélek ma, hanem a II. Rákóczi Ferenc Szabadegyetemen fogok emlékezni a tíz éve elhunyt Hegedűs Lóránt református püspökre – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely szerint 

mivel Oláh Lajos Gyurcsány Ferenc parlamenti képviselője, így nyilvánvalóan pályája kerülne veszélybe, ha nem követné főnökét a napszakonkénti hazudozásban, amelyhez most – a tökéletes megfelelni vágyás jegyében – némi kegyeletsértést is társít.

Gulyás Gergelynek a DK-s országgyűlési képviselő tegnap küldött egy nyílt levelet, melyben azt kérte tőle, hogy „más időpontban és más helyen fejezze ki véleményét Hegedűs Lóránt református püspökkel kapcsolatosan”, mert szerinte a miniszter a Horthy Miklós Társaság rendezvényén szólalt volna fel.

 

 

A gyurcsányista politikus leírta véleményét Horthy Miklósról,

szerinte nincs más magyar politikus, akinek országlása alatt, és tevékenységétől nem függetlenül ekkora vérveszteség érte volna a nemzetet.

Oláh úgy véli; érzékelhető a politikai szándék Horthy Miklós felmentésére, és milliónyi zsidó és nem zsidó állampolgár haláláért viselt felelősségének elkenésére.

A Horthy Miklósról elnevezett társaság Oláh Lajos értékelése szerint továbbá erősen szélsőséges is.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

header>

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

A saját életüket kockáztatják: nem áll le a túlélők utáni kutatással a HUNOR

Nemzetközi szervezetek akarnak anarchiát kelteni Magyarországon! Kifele az Antifával!