in ,

Gratulálunk! – Kisgyermekes családot terrorizálhatott Hadházy Ákos

Újabb botrányba keveredett Hadházy Ákos

Újabb botrányba keveredett Hadházy Ákos, akit még az LMP-ben sem tűrtek meg kínos ügyei miatt. A független országgyűlési képviselőről most az derült ki, hogy mindent elkövetett, hogy egy kisgyermekes család ne tudja kibérelni azt a lakást, amivel Hadházy házának közös udvara van. A történtek miatt eljárást indítottak volna Szekszárdon, de a bukott politikusnak inába szállt a bátorsága, és inkább beengedte a lakásba az érintett családot.  Figyelemre méltó, hogy a Hadházy-család a földmutyikban is érintett lehet, a hatóság ismeretlen tettes ellen már nyomoz is.

 

Megrendülten mondta el a TV2 Tények című hírműsorának egy kisgyermekes családapa, hogyan szorította sarokba Hadházy Ákos, az LMP bukott politikusa.  A férfi néhány hete érkezett Szekszárdra párjával és hároméves kislányával. Új életet szerettek volna kezdeni, a családapa már munkát is talált. Azt a lakást bérelték ki, amely a Hadházy család házával közös udvarra nyílik – írta az Origo. Hadházy Ákos azonban már évek óta szemet vetett a lakásra, miután az előző lakót kisemmizte, majd megakadályozta, hogy beköltözzön az új szomszédság : zárat cserélt a közös bejárati kapun, és kutyát telepített az udvarba, hogy senki ne mehessen be, és ne tudják felújítani a házat. Többször kértem, hogy engedjen be, azt mondta, hogy ilyen ember nem fog ide költözni – mondta a férfi a TV2-nek.

Volt úgy, hogy a vasútállomáson kellett aludnom, mert azt hittem, hogy be tudok jönni, és itt tudok éjszakázni – tette hozzá. A családfő ezután az önkormányzathoz fordult segítségért, ahol eljárást indítottak az ügyben. A helyi jegyző hivatalos bejárást és helyszíni szemlét rendelt el csütörtök reggelre, Hadházy Ákos azonban bizonyára megijedt a vizsgálattól, ezért az utolsó pillanatban mégis odaadta az új kulcsokat – mondta el az apa.

A Tények megkérdezte Hadházy Ákost, hogy miért próbálta megakadályozni heteken át, hogy a szomszéd házba költözzön egy család, az ellenzéki oldalon is árulónak tartott politikus azonban tagadta a történteket. Hadházy – bár erről nem kérdezték – azt is tagadta, hogy bárkit megölt volna. Az utóbbi ügy lényege, hogy Hadházy először eltartási szerződéssel próbálkozott egy azóta elhunyt nyugdíjasnál, ám az idős férfi elutasította az ajánlatot. A politikus ezután erőszakos módszerekkel próbálta elérni a célját, embertelen módszerekkel próbálta az idős embert tönkretenni. Hadházy például több mint kétmillió forintért önkényesen felújíttatta a háromlakásos társasház tetőszerkezetét, majd lakógyűlési határozatra hivatkozva arra kötelezte Acsádi Róbertet, hogy félmillió forinttal járuljon hozzá a javítási költségekhez.

Az elhunyt nyugdíjas lánya a TV2-nek azt mondta, hogy a politikus szándékosan hozta lehetetlen helyzetbe apját. Miután a nyugdíjas férfi nem tudott fizetni, Hadházy beperelte, majd az idős ember hetvenezer forintos nyugdíjából huszonhétezer forintot vontak le minden hónapban, ezért előfordult, hogy emiatt tűzifát és gyógyszereket tudott vásárolni.

Mások életét keseríti, miközben luxusban él a már mindenki számára vállalhatatlan Hadházy

Miközben Hadházy az idős férfit arra kötelezte, hogy fizessen, a Bors beszámolója alapján a politikus az utóbbi években több mint húszmillió forintot költött szenvedélyére, a repülésre. Állítása szerint Hadházy az állatorvosi fizetéséből finanszírozza költséges hobbiját, repülési naplóiból azonban kiderül, hogy 2016 végéig háromszázötven órát töltött a levegőben, ez pedig körülbelül 17,5 millió forintba került. A Bors emlékeztetett arra, hogy Hadházy vagyonbevallása alapján annyi adóssága van, mint amennyit az utóbbi években repülésre költött. Az okiratok szerint Hadházynak 2016-hoz képest nőtt az adóssága, megtakarítása pedig csökkent, személygépkocsiját mégis egy terepjáróra cserélte.

A Hadházy család és a földmutyi

Hadházyhoz nemcsak a fenti botrányos ügyek kötődnek, hanem az a nyomozás is, amit az ügyészség rendelt el a Földet a gazdáknak!-nevű program esetleges visszaélései miatt, mivel felvetődött annak a gyanúja, hogy néhány szerződést a jogszabályok megkerülésével kötöttek meg. Bár a nyomozás ismeretlen tettes ellen indult, azonban az érintheti a Hadházy család gyanús földszerzési ügyeit is,amelyeknek lényege, hogy Hadházy édesapja és édesanyja is strómanként segíthette a Twickel György nevű zöldbárót a törvénytelen földszerzésben. 

Forrás: Origo. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Sebestyén Balázs: “Boldog leszek, ha a fiam jobban beszél angolul, mint magyarul.”

Erőlködés – Macron ki akarja tenni Magyarországot a schengeni övezetből