in ,

Gratulálunk! Bősz Anett is Feri hátsójában kötött ki

Most már nem kérdés: Feri az ellenzék vezére

Hivatalos: Magyarország legelutasítottabb politikusa lett az ellenzék vezetője. A vezető pártja is, meg a vezető személye is. 

 

Sorra kötnek ki Gyurcsány valagában a más pártokhoz tartozó politikusok. A Momentum néhány napja hivatalosan is benyalt Ferinek, közös lista lesz: 1 db lista lesz. Innentől kezdve a Momentum hivatalosan is a DK ifjúsági szervezetévé vált.

Majd jött Dömsödi Gábor, aki Niedermüllerhez hasonlóan tagadta, hogy bármilyen párthoz tartozna, polgármester aztán végképp (Nímandmüller mondta, majd az lett) nem akar lenni. Dömsödi sem akar a DK -hoz tartozni, de nem ám! Annyira nem, hogy a minap csatlakozott a DK-hoz!

 

De ugyanez történt a független, és objektív Kálmán Olgával is. Ő szintén hivatalosan is Gyurcsány s*ggnyalója.

 

Olgika, aki az ATV-ben mindig azt állította magáról, hogy ő nem tartozik pártokhoz, független, és objektív. Aztán csatlakozott a DK-hoz. A Klubrádióból pedig Pikó egyenesen a polgármesteri székben landolt: de a jobboldali médiamunkások a propagandisták, mi?

 

És elkérkeztünk Bősz Anetthez. Bősz Anett szintén bőszen csatlakozott Feriékhez, innentől kezdve ős is a DK csicskája lett!

Gratulálunk! Reméljük a nyelvcsapások intenzívek lesznek.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tisztelt TELEX és HVG: oszt’ Kispesten voltatok-e már oknyomozni?

Jó hír! A magyarok rendkívül utálják a baloldali ellenzéket