in ,

Gondoltad volna? Ebben az országban végleg megelégelték a muszlim párhuzamos társadalmakat

Dánia miniszterelnöke szerint véget kell vetni annak, hogy migránsok ezrei állami segélyen élnek, és semmit nem tesznek a beilleszkedésért. 

Dánia nyitott azok számára, akik hajlandóak dolgozni, és fognak is. De hermetikusan le kell zárni a határokat azok előtt, akiknek eszükbe sincs dolgozni”

szögezte le Lars Lokke Rasmussan dán miniszterelnök. Mint mondta, a skandináv ország rengeteg lépést tett a migráció visszaszorítására, a következő lépés pedig azon gettók felszámolása következik, amelynek lakói „visszautasítják a dán értékeket, és nem tisztelik a demokráciát.”

Fotó: AFP

A múltban olyan elemeknek is adtunk dán útlevelet, akik nem viselkedtek dán állampolgárként. Ha nem lépünk a párhuzamos társadalmak ellen, akkor a közvélemény hamar a migránsok ellen fog fordulni.”

Annak érdekében, hogy a kezdeményezést átültessék a gyakorlatba, külön miniszteri bizottságot jelölnek ki a skandináv államban. Ez a bizottság fogja megvizsgálni, hogy milyen lépésekkel lehet felszámolni a párhuzamos társadalmakat.

 

(Forisek Ádám, 888.hu)

Egyik újabb liberálfasiszta hazugság dőlt meg Paks II. ügyében

A „tolvaj Fidesz” most meg adót csökkent! Skandallum! Varga Mihály: jövőre 40 milliárd forinttal marad több a vállalkozásoknál