in ,

Giga botrány – A XV. kerületi DK-s polgármester, Németh Angéla örömmel szavazott igennel saját kétmilliós jutalmára

Elég nagy botrány tört ki a XV. kerületben

Elég nagy botrány tört ki a XV. kerületben azzal, hogy Németh Angéla DK-közeli polgármester kétmilliós jutalmat szavazott meg magának. Időközben videó is született a baloldali polgármester akciójáról.

Jó nagy botrány robbant ki Budapest XV. kerületében azzal, hogy Németh Angéla DK-s polgármester kétmillió forintos jutalmat akart megszavaztatni magának két hónapos munka után. Mint arról korábban beszámoltunk, az ellenzéki többségű testület sem szavazta meg a polgármester asszony jutalmát a legutóbbi decemberi ülésen. Németh Angéla maga igennel szavazott a saját kétmilliós jutalmára, ugyanakkor Hajdu László is tartózkodott a szavazáson, amikor az ő jutalmáról döntött a testület. Az esettel kapcsolatban egy videó is született, amit az egyik kerületi közéleti Facebook-oldal Money money money – címen osztott meg.

Jellemző, hogy az ezzel kapcsolatos előterjesztést a korábbi jobbikos Bodó Miklós adta be, aki jelenleg a XV. kerületi önkormányzat pénzügyi és településfejlesztési bizottságának elnöke.

(forrás: Kovács András, www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez az ember nagyobb magyar, mint a teljes “magyar” ellenzék – videó

Nem stadion – Közel 3000 falu startolhat a 150 milliárdos forrásért