in ,

Gajdics Ottó a Sargentinikről

Az immáron harmadjára kétharmados felhatalmazást kapott magyar kormány migránspolitikájától hideglelést kapó liberális politikai kalandorok szerint ugyanis nálunk nincs demokrácia

Gajdics Ottó: Aljas vádaskodás

Az immáron harmadjára kétharmados felhatalmazást kapott magyar kormány migránspolitikájától hideglelést kapó liberális politikai kalandorok szerint ugyanis nálunk nincs demokrácia. Azért nincs, mert az csak liberális lehet, vagyis definíció szerint azoknak kellene a hatalomban ülni, akik hajlandóak gátlástalanul kiszolgálni a brüsszeli liberálisok önpusztító törekvéseit, amelyek szerint a migráció alapvető emberi jog, elősegítése, támogatása pedig a humánumból és az európai értékekből fakadó kötelesség. Gajdics Ottó a Magyar Időkben megjelent véleménycikkét teljes terjedelmében közöljük. 

Minél többet támadják Magyarországot az úgynevezett európai értékekre hivatkozva, annál inkább az a gondolata támad az itt élő emberek minősített többségének, hogy ilyenek nem léteznek. Már nem. Sajnos.

Különleges formája az ilyen támadásoknak, amikor a jogállamiságot és a demokráciát hiányolják a felbőszült kritikusok úgy, hogy esetünkben azonmód szembe is fordítják egymással a két dolgot. Ez zajlik évek óta az Európai Unió különféle szervezeteiben, és ez történt tegnap is az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában, ahol bemutatták a máris hírhedtté vált Sargentini-jelentést.

Az immáron harmadjára kétharmados felhatalmazást kapott magyar kormány migránspolitikájától hideglelést kapó liberális politikai kalandorok szerint ugyanis nálunk nincs demokrácia. Azért nincs, mert az csak liberális lehet, vagyis definíció szerint azoknak kellene a hatalomban ülni, akik hajlandóak gátlástalanul kiszolgálni a brüsszeli liberálisok önpusztító törekvéseit, amelyek szerint a migráció alapvető emberi jog, elősegítése, támogatása pedig a humánumból és az európai értékekből fakadó kötelesség.

Nehéz azonban a demokráciát letagadni ott, ahol szabad választáson, hetvenszázalékos részvétel mellett a győztes másfél millióval több szavazatot kapott, mint a második helyezett. A liberális és illiberális jelző értelmezési vitája sem érdekel már senkit az M0-s vonalát elhagyva, ezért igyekeznek jogi síkra terelni a problémát a támadássorozat zsoldosai.

Így lesz alapjogi probléma mindenből, ezért igyekeznek azt a látszatot kelteni, hogy hazánk nem jogállam, itt mindenkinek sérül minden joga, de különösen azoké, akik nem Orbán Viktorra szavaztak. Vagyis a többség, élve demokratikus jogaival, szerintük leszavazta a jogállamot. Ezt tudja szülni a liberális elme immár 2010 óta, mert merünk itt néhány millióan mást gondolni a világról, benne a saját helyünkről, mint amit a globalista háttérhatalom pénzéből kézivezérelt egyoldalú médiájuk torz agymosása előír számunkra.

Van viszont egy kis baj a joggal. Az bizony elég egzakt terület, még a legtrehányabb törvény sem engedi meg a valóság teljes kizárását annak eldöntése közben, hogy sérült-e valaki joga vagy sem. Ezért van tele a Sargentini-jelentés is nyilvánvaló hazugságokkal, már régen lezárt viták fölböfögésével, jogi köntösbe öltöztetett politikai támadásokkal, mert a valóság annyira más, hogy nemcsak az alapszerződés hetes cikke szerint nem lehetne jogállamisági eljárást kezdeményezni, ha csak a tényleges problémákat hoznák föl ellenünk, hanem például a külső határok hatékony megvédése miatt összeurópai dicséretben kellene részesíteni a magyar kormányt.

A legszomorúbb az egészben, hogy a jelentéstevő tudatlan természetvédő hülyeséggyűjteményéből sorról sorra visszaköszönnek a honi ellenzék unásig ismert ostobaságai, fényes bizonyítékául annak, hogy az egész nem szól másról, mint egy újabb kormánybuktatási törekvésről, amit most uniós színtéren próbálnak keresztülverni, ha már a választáson nem sikerült.

Az európai balliberálisok tényleg úgy viselkednek, mint az idióta várvédők, akik látva a hódítók tömegeit, bontani kezdik a falat, nem erősíteni. Pedig az ENSZ világélelmezésért felelős vezetője épp a minap ismerte el, hogy az eddigi invázió kirándulócsoportnak minősül ahhoz képest, amit az Iszlám Állam tervez ránk zúdítani Afrikából.

Szóval annyira európai lenne, annyira megfelelne a szabadság, az egyenlőség és a szolidaritás alapértékeinek, ha a Sargentini-félék felhagynának a mi vegzálásunkkal, és végre igazi megoldásokat keresnének Európa igazi problémáira. Mielőtt kalifátus váltaná föl a demokráciát, és a saría a jogállamot.

Gajdics Ottó – Magyar Idők

 

(forrás:www.echotv.hu)

Nem stadion! – ​Új Duna-hidak

Apáti Bence – Fábry a Nap-keltében