in ,

Füttyszó és bekiabálások közepette vette át mandátumát Lackner Csaba

Nem szégyelli magát Lackner?

Nem ismeri fel magát Lackner Csaba az október elején kiszivárgott botrányos kispesti felvételeken. A kerület képviselője átvette képviselői mandátumát az alakuló ülésen és a testület baloldali tagjai, még a szociális és lakhatási ügyek bizottságába is beválasztották.

Lackner Csaba tagadta, hogy felismerte volna magát a Hír TV birtokába került fényképeken. A korábbi szocialista önkormányzati képviselő egyetlen kérdésre sem volt hajlandó válaszolni csak annyit mondott mielőtt beszállt az autójába, hogy majd valamikor reagál.

Burány Sándor Kispest országgyűlési képviselője és korábbi párttársa korábban még tagadta, hogy egyértelmű lenne, hogy Lackner van a felvételeken a képviselőnek mostanra megváltozott a vélemény.

Demonstrálók érkeztek táblákkal a kispesti önkormányzat alakuló ülésére. A felháborodott tömeg a XIX. kerület korrupció gyanújába keveredett politikusait kifütyülte és tábláikra a kiszivárgott hangfelvételek részleteit írták.

Füttyszó és bekiabálások között vette át mandátumát Lackner Csaba.

A Hír TV birtokába került felvételeken feltehetően korrupcióról beszélő kispesti képviselő letette esküjét és nem zavarta, hogy a padsorokból a lemondását követelték, ahogy az sem érdekelte, hogy politikai közössége is mandátuma visszaadására szólította fel. Gajda Péter kerületi polgármester, aki a felvételen elhangzottak szerint 3 millió forintot kapott egy üzletből, azt hangsúlyozta az alakuló ülésen, hogy bárkiről lehet készíteni hasonló felvételt. A kispesti vezető korábban szintén tagadta, hogy jóban lennének Lackner Csabával.

Lackner egyetlen alkalommal szólalt fel a testületi ülésen, akkor képviselői kérdésre megerősítette, hogy nem adja vissza mandátumát.

Végül a baloldali pártok kispesti képviselői a szociális ügyek és lakhatási bizottság tagjának választották meg Lacknert, annak ellenére, hogy korábban az MSZP kizárta a pártból és lemondásra szólította fel.

(hirtv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A lényeget mondták ki: Orbán Viktor: Törökország nélkül nem lehet megállítani az Európába irányuló migrációt

BRÉKING! Karácsony megszívatja egész Budapestet! – Kitilthatják a dízel autókat a fővárosból – Videó