in ,

Futóbolondok: Bartus elvtárs Amerikából üzent Gulyás Gergelynek: akkora bunkó paraszt, mint Gulyás Gergely, állami tisztviselő nem lehet

Ez nem egy kormány, hanem egy fasiszta és alvilági söpredék, Orbánnal az élen, akit talán nem véletlenül nevezett „gecinek” a legjobb barátja.

„Azon lehet vitatkozni, hogy egy magáncég vezérigazgatója nevezheti-e egy kormányzat nyilvánvalóan idióta miniszerét idiótának (Nagy Márton gazadságfejlesztési miniszterről Surányi György volt jegybankelnök is azt mondta, hogy egy egyetemi vizsgán megbuktatná). Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója logikusan vezette le, hogy aki a COVID miatt bizonyítottan óriási veszteségeket elszenvedő Ryaniar légitársaságra extraprofitadót vet ki, az idióta, és ebben neki tökéletesen igaza van. Stílusa mellett kitartott, mondván: ezekkel csak így lehet beszélni, amivel mi egyetértünk.

De ha egy országot elfoglaló bűnszervezet azt a látszatot akarja kelteni, hogy nem egy sötét maffia, hanem egy legitim »demokratikus« kormány, az biztos, hogy egy Miniszterelnökséget vezető miniszter nem beszélhet úgy, ahogy a korábban magára valamelyest adó Gulyás Gergely. Gulyás azt mondta a Ryanair vezérigazgatójáról, hogy »ha valaki egy ír kocsmában töltötte a gyermekkorát, ahol túl fiatalon túl sok alkoholhoz jutott, akkor – úgy látszik – ennek felnőttkorban is nyoma marad«, ennek tulajdonítva a légitársaság vezetőjének abszolút logikus és jogos kritikáját.

Gulyás egy nagy paraszt. Egy oltári nagy tahó bunkó, aki kocsmai szinten nyilatkozott egy multinacionális cég vezérigazgatójáról, amely cég magyar polgároknak nyújt szolgáltatást. Gulyásnak nem csupán joga nincs a magyar állam, a magyar polgárok és a magyar adófizetők nevében így beszélni, de ez durván sért minden írott és íratlan szabályt, ahogyan egy magas beosztású állam tisztviselő beszélhet. Ilyen stílusért egy ekkora bunkó parasztot másnap kirúgnak egy valódi kormányzatból. De itt nem fog megtörténni, mert ez nem egy kormány, hanem egy alvilági sötét bűnszervezet.

Ezt a stílust Gulyás legfeljebb részegen a kocsmában engedhetné meg magának, de ha ez utólag kiderülne, akkor is azonnal le kellene mondania. Mert egy kormány vezető tisztségviselője ilyen tahó stílusban, ilyen suttyó okádék modorban nem beszélhet. Magyarország egyik stratégiai ágazatának partnerét így nem sértegetheti, az országot és a kormányát nem járathatja így le. Kivéve, hogy ez nem egy kormány, ugyebár, hanem egy fasiszta és alvilági söpredék, Orbánnal az élen, akit talán nem véletlenül nevezett »gecinek« a legjobb barátja, az ő stílusuknak megfelelően.”

– sivalkodik Bartus elvtárs az Amerikai Népszavában.

 


Nekünk is van egy üzenetünk Bartusnak: KUSSOLSZ!

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

 

A Fidesz-KDNP porrá zúzza a baloldalt: fölényes Fidesz-győzelem Dunaújvárosban

Most kaptuk: mentő vitte el a parlamentből Hoppál Pétert