in ,

Fürjes Balázs: Gyurcsány nem az első toleranciaharcos, aki a testszégyenítéssel él

Tahóság, megbélyegzés. Ez a baloldal teljesítménye.

„Hogyan próbálja elvonni a baloldal a választók figyelmét a nullával egyenlő teljesítményéről? (…)

Szóval Gyurcsány Ferenc nem az első baloldali toleranciaharcos, aki bátran él a testszégyenítéssel, amikor kifogy a piacképes érvekből (amik eleve nem nagyon voltak neki). Most éppen azóta félretett szövetségesétől, Karácsony Gergelytől vette át a stafétabotot, de hát nem szégyen a fiatalabbtól tanulni. Azt azért ne felejtsük el, hogy a magát hangsúlyosan antirasszistának pozicionáló Karácsony főpolgármesternek belefért az ortodox zsidókat „tetűcsúszdásnak” nevező, judapestező Bíró László támogatása is – a Városházán, Budapest címere és zászlója előtt, a főpolgármester felirat mögött.

De van itt más is. A liberalizmus legújabb fellegvárában, a Momentumban például cigányozni szeretik a miniszterelnököt, ami egyenlő a rasszizmussal, hiszen senkit nem lehet vélt vagy valós származása miatt gyalázni. Ezek után csodálkozunk a legeslegfrissebb Momentum-elnök és frakcióvezető nyilasköszöntésén? Elszólás volt ez is, véletlen, mint a Karácsony-féle nyelvbotlás?A balos holdudvar is bőszen kontrázik a gyűlölködéshez: hajdan népszerű újságírójuk annak idején rádióadásban cigányozta a miniszterelnököt, mondjuk, őt legalább eltiltották. De a hagyomány tovább él, elég elolvasni a DK-s bérkommentelők vitézkedését bármilyen Gyurcsány-poszt alatt, vagy a baloldali háttéremberek magyarokat gyalázó eszmefuttatásait.

Tahóság, testszégyenítés, megbélyegzés, rasszizmus. Ha tényleg ez a baloldal teljesítménye, az nagyon kevés. Ezt pedig nem én mondom, hanem a választók, negyedszerre. De ezek szerint mindig van lejjebb. És valahogy az mindig Gyurcsány.”

 

(mandiner.hu)

 
 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Javaslatunk: minden kommunistát ki kell rúgni, aki törvénytelenül a diákokat hergeli! Az összes hergelő, libsi tanárt kirúgni!

Üzenet Alföldinek: el a kezekkel a gyermekeinktől!