in , ,

Fura egy világ – Varga Judit 1 db háza botrány, de a Jobbikos Steinmetz 69 ingatlana nem érdekes

Kettős mérce ismét

Ismét a liberális kettős mérce.

 

Az ugye közbotrány, hogy 2017-ben, amikor Varga Judit nem volt még közszereplő, merészelt a férjével egy házat építeni és igénybe vették a CSOK-ot. Az persze nem baj, ha hatalmas családi házat vesz Tóth Bertalan az MSZP elnöke és ő is igénybe veszi a CSOK-ot, nem, itt csak Varga Judit 1 db háza érdekes.

 

És akkor az MSZP elnöke (Tóth Bertalan) felvette a 10 milliós CSOK-ot

 

 

 

De nézzünk szét a Jobbik háza táján. Steinmetz ádám:

 

Steinmetz Ádámnak, a Jobbik képviselőjének szinte megszámlálhatatlanul sok ingatlana van, és tavaly még jócskán vásárolt is. Mindezek mellett egy 127 milliós megtakarítása is van.

Steinmetz Ádám nem panaszkodhat az anyagi helyzetére, hiszen vélhetően ő rendelkezik az egyik legjelentősebb ingatlanvagyonnal az országgyűlési képviselők között: egészen pontosan 69 különálló ingatlan tulajdonosa. Tavaly ez a szám még csak 61 volt.

De Steinmetz jócskán bír megtakarításokkal is, hiszen a vagyonnyilatkozata szerint összesen 127 054 505 forintnyi megtakarítással rendelkezett. A jobbikos politikusnak van némi tartozása is: pénzintézettel szemben több mint 19,5 millió, magánszemélyekkel szemben 16,2 millió.

Mindezeken felül a Magyar Államkincstártól közel 40 millió forintos támogatást kapott a földjei után. – írja az origo.hu


 

Most pedig tiszteltettel felkérjük a 444-et és a Telexet, legyenek szívesek kiakadni azon, hogy Tóth Bertalan brutális családi házat vett és felvette a CSOK-ot, valamint azon is tessék kiakadni, hogy Steinmetz Ádámnak 69 ingatlana van.

 

Köszi!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hihetetlen! Pesty László ezt is megcsinálta! Megvan Szlovénia is!

Bencsik András kimondta a lényeget a liberális értelmiségről: “Szekta!” – Videó