in , ,

Fricz Tamás nekiment Hararinak, aki nekiment Orbán Viktornak – Harari nem más, mint a globalista elit filozófusa, ha tetszik, megmondóembere

Harari, a hamis próféta

„Nemrég lapunk hasábjain egy cikkben foglalkoztam korunk egyik legfelkapottabb történészével, Yuval Noah Hararival (Transzhumanizmus és Homo sapiens, Magyar Nemzet, október 8.), pontosabban főbb gondolatainak bemutatásával. A 46 éves Hararit elképesztő módon sztárolják, előadások és interjúk sorozatát adja a világ minden pontján. Egyre többen a Próféta névvel illetik.

De semmi sem véletlen. Harari hírneve és felkapottsága sem az. Harari nem más, mint a globalista elit filozófusa, ha tetszik, megmondóembere. De manapság ahhoz, hogy valaki a globalisták kegyeit elnyerje, akik aztán igazi sztárt csinálnak belőle és adnak neki pénzt, paripát és fegyvert, kell még valami, ami szintén szükséges a nagyfiúk birodalmába való belépéshez.

S ez pedig nem más, mint hogy a globalizmussal élesen szemben álló, szuverenista és nemzeti tábor egyik markáns személyiségét, államférfiját (melyből már alig van), Orbán Viktort a szájára vegye és kőkeményen bírálja. Ez lassan a globalisták és »liberálisok« (mit jelent ma már ez a szó?) játékrendjéhez tartozik, az elitklubba való belépés egyik feltételévé vált. És hát meg is teszik ezt mindazok, akik alávetették magukat a davosi elitnek: csak a példa kedvéért, megtette ezt már a harminc évvel ezelőtti ügyeletes »próféta«, a »történelem vége« tétellel hírhedtté vált Francis Fukuyama politológus és filozófus, Fareed Zakaria, a CNN sztárpolitológusa, vagy például a mindenhez is értő George Clooney világhírű színész – hogy csak néhány példát ragadjak ki a sokaságból, direkt nem említve politikusokat, mert akkor egész nap írhatnám a cikkemet.”

 

– írja Fricz Tamás.

  

 

[pj-news-ticker] 

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Valami Yuval Noah Harari nekiment Orbánnak

Hoppá! Szorul a hurok!! Már van gyanúsított Cseh Katalinék botrányában