in , ,

Fontos bejelentés – Orbán Viktor: Nemzeti konzultációt indítunk + videó

A miniszterelnök mindenkit arra kért, hogy mondja el a véleményét a brüsszeli szankciókról.

– A kormány a mai ülésén elfogadta a Fidesz-frakció kezdeményezését: nemzeti konzultációt indítunk a szankciókról – jelentette be Orbán Viktor a Facebook-oldalán megosztott videójában.

Mindenkit kérek, hogy mondja el a véleményét, mert csak közös fellépéssel tudunk véget vetni az energiaárak emelkedésének

– szólított fel a miniszterelnök a videóban.

 

 

 

 

 

A miniszterelnök hangsúlyozta: az energiaszankciókat Brüsszel erőltette rá a tagállamokra, ami miatt az energiaárak az égben vannak – fogalmazott. A kormányfő emlékeztetett: Brüsszelben azt ígérték, hogy a szankciók véget vetnek a háborúnak, és jobban fognak fájni az agresszornak, mint az Európai Unió tagállamainak. Ehelyett, mint mondta, ma valójában Európa minden polgára szankciós felárat fizet az energiáért.

Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője a kormánypártok kihelyezett frakcióülésén múlt héten azt közölte: a mostani konzultáció egyedülálló Európában, mivel a szankciókról eddig egyetlen országban sem kérdezték meg az emberek véleményét.

A miniszterelnök azzal akarja megoldani az energiaválságot, hogy nemzeti konzultációt indít az EU-s szankciókról

– közölte az LMP a Facebook-oldalán, hozzátéve, szerintük az Oroszországgal szembeni kitettséget a leghatékonyabban a megújuló energia használatával lehetne elérni.

A Jobbik is reagált a miniszterelnök bejelentésére, a párt a közösségi oldalon arról írt: szerintük az erre szánt összegből 100 ezer magyar család téli tüzelőjét lehetne fedezni és gyújtósnak való konzultációnak nevezte a kérdőívet a bejegyzésben.

 

 

(magyarnemzet.hu)

  

 

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Valami készül: ülést tart a kormány az energiaválságról és a szankciókról

Valóságtagadás maxra csavarva – A bolgár nő megint eltévedt: “Orbán 12 év alatt elvesztette szinte az összes szövetségesét”