in ,

Fodor, az egyszemélyes, 0%-os „Liberális Párt” várhatóan ismét az adófizetők pénzéből fog élni a választások után

A Magyar Liberális Párt arra szólította fel Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét és Palkovics László oktatásért felelős államtitkárt, hogy kezdjenek tárgyalni a diákok képviselőivel az oktatási rendszer átalakításáról.

Ismét becsusszanhat a parlamentbe Fodor Gábor

 

 Magyar Liberális Párt arra szólította fel Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét és Palkovics László oktatásért felelős államtitkárt, hogy kezdjenek tárgyalni a diákok képviselőivel az oktatási rendszer átalakításáról. A párt szóvivője mellesleg megjegyezte, Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke feltehetően rajta lesz az MSZP és a Párbeszéd listáján.

A Liberálisok ügyvivője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a múlt heti, Kossuth téri diáktüntetésre utalva azt mondta, hogy a Független Diákparlament egy olyan javaslatcsomagot készített, ami alkalmas lehet egy új, diák- és személyiségközpontú oktatási rendszer kialakítására. Bősz Anett szerint jelenleg sem az intézményrendszeri sem az egyéb keretfeltételek nincsenek meg ahhoz, hogy létrejöjjön egy a 21. századi kihívásoknak megfelelő iskolarendszer.

Az utóbbi években a tanulók borzalmasan teljesítenek a PISA-felméréseken

– tette hozzá. Kitért arra, hogy Csömör önkormányzata pert nyert a település iskolájának államosítása miatt.

Ezzel jogerős ítélet mondja ki, hogy az államosítás több ponton is sérti az alaptörvényt

– jelentette ki a politikus. Kérdésre elmondta, Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke feltehetően rajta lesz az MSZP és a Párbeszéd listáján, de a többi listás helyről és az egyéni választókerületi indulókról még tárgyalnak. Bősz Anett azt kizárta, hogy a választáson bármilyen formában együttműködjenek a Jobbikkal.

Forrás: OS/MTI; fotó: MTI

 

(forrás:pestisracok.hu)

HOPPÁ! – Csúnya titkokat rejthet az átvilágításon elbukott afgán Szél-szakértő múltja

Nem engedünk Brüsszelnek – Nagyinterjú Hidvéghi Balázzsal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával