in , ,

Figyelmeztető jelek az Orbán-kormánynak – Az igazság és a jog mostantól már nem számít, csak az akarat

Az akarat szembe megy a joggal

A mainstream médiában eddig világszerte ömlöttek az amerikai választási csalásokról szóló hírek. Aztán hirtelen történt egy “ostrom”, amiről közben kiderült, hogy provokáció, mára mégis minden erről az ostromról szól: a Capitolium ostromáról. Az ostrom a “demokrácia szégyene”, az ostrom maga a “kristály éjszaka”, az ostrom “az elnök hibája”, az elnököt el kell távolítani, az  elnököt le kell tiltani mindenhonnan, stb, stb.

Igaz, Földi László és más titkosszolgálati szakértő is elmondta, az “ostrom” (valójában beengedték őket) provokáció volt, hogy utána majd az egész világ el tudja ítélni Trump “szörnyű tettét”. Innentől fogva senki sem beszél a választási csalásokról. A beadványokat, a pereket minden amerikai törvényszék és bíróság lesöpörte, MEG SEM hallgatták a vélhetően jogos panaszokat. Jogos panaszok, hiszen ezer és ezer videó / dokumentum van arról, hogy mi történt az USA-ban. Mégis, mindent lesöpörtek. 75 millió (!) dühös amerikai igazságot akart és akar a mai napig is.

Oda az igazság Amerikában.
Oda a jog.
Oda a demokrácia.

Már csak akarat van. Átgázolni mindenen, eltakarítani a még regnáló elnököt a digitális térből, aki pedig máshova menekül, másik digitális terepre, úgy ahogy van az egészet letiltják. Megtörtént. 2021. január hatodikán új világra ébredtünk. Egy új világra, ahol a jog nem számít, csak az akarat. Az igazságot rég eltörölték, de január hatodikától a jog is megszűnt.

Ami odaát, az lesz itt is. Mindig, minden másolódik, ha hiszi az Orbán-kormány, ha nem.

Ha nem készülnek fel: elbuknak, ha felkészülnek: lesz esélyünk 2022-ben.

Erre számíthatunk.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Most kaptuk! Külföldi beavatkozás miatt Amerikában életbe léphet a Felkelési törvény és Trump marad az elnök – Videó

Durva – Az IMF becsicskította a Jobbikot?