in ,

Figyelem ellenzéki szavazók! Adócsökkentések jönnek Magyarországon! Lista

A balliberálisok ezt már nem fogják tudni feldolgozni: újabb adócsökkentések jönnek 2020.07.01-től.

A 2008-2009-es balliberális válságkezelés két pilléren állt: az egyik az adóemelés, a másik az IMF hitel volt. Ez a megközelítés csődöt vallott, hiszen kormányváltásra 11,3% munkanélküli volt Magyarországon, több százezer család otthona került veszélybe, a munkáltatók pedig előnyös helyzetbe kerültek, hiszen minden nyitott pozícióra volt 100 jelentkező, így nem is voltak motiváltak a bérek emelésében.

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, , szöveg, amely így szól: „Megszorítások helyett adócsökkentés Szocho 17,5%-ról 5%-ról 15,5%-ra csökken 15,5%-ra csökken az ekho A kisvállalati adó 12%-ról 11%-ra csökken 10 milliárd forintig a nyereség adómentes, amennyiben azt Magyarországon megvalósuló beruházásra költik a cégek kormány 1 144 125 magyar munkahelyet védett meg. facebook.com/szamokadatok szamokadatok.hu SzámokAdatok”

Mára ez a trend (szemlélet) megváltozott, a figyelem középpontjában a magyar munkavállaló és a magyar családok vannak. Gulyás Gergely további adócsökkentéseket jelentett be. Itt a videó is: https://youtu.be/gRgWIsDSMBY

Július 1-jétől 15,5 százalékra csökken a jelenlegi 17,5 százalékról a szociális hozzájárulási adó (szocho) mérték – derül ki a 82. számú Magyar Közlönyben kihirdetett 140/2020. számú kormányrendeletből. Ugyanez vonatkozik az szja-törvény szerinti külön adózó jövedelmek közül a szochofizetési kötelezettséggel terheltekre is.

Ezzel egyidejűleg július 1-jétől az összevont adóalapba tartozó jövedelemnek – önálló, illetve nem önálló tevékenységből származó, valamint egyéb bevételből megállapított, továbbá átalányadózás esetén az egyéni vállalkozói, a mezőgazdasági kistermelői bevételből az átalányban megállapított jövedelem – már nem a 85, hanem a 87 százalékát terheli a szocho, ha annak megfizetésére a magánszemély kötelezett. Az adóelőleg alapjának meghatározására is a „87 százalékos szabály” vonatkozik júliustól.

A szochocsökkentéssel összhangban júliustól ugyancsak 15,5 százalékra csökken az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho) mértéke is.

A kisvállalati adó (kiva) mértéke 12-ről 11 százalékra mérséklődik 2021. január 1-jétől.

A kormány elmúlt 4 havi teljesítményéről itt van egy összefoglaló: https://szamokadatok.hu/Post/1098/A_koronavirus-jarvany_magyarorszagi_kronikaja

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Forrás: https://adozona.hu/2020_as_adovaltozasok/Csokken_a_szocho_juliustol_0AXN0Y

 

(Számok – a baloldali álhírek ellenszerek)

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Szijjártó ezt is elintézte! Nem hirdetik ki a román Trianon törvényt!

Karácsony Gergely ámokfutása a különleges jogrend időszakában, a járvány idején -Teljes lista!